Am ascultat Macarena…

By | February 20, 2024

Am văzut că a luat foc tot internetul cu melodia Erikăi Isac, cea cu Mirel din Turnu Măgurele. Așa că am ascultat-o și eu și mi se pare că toată lumea omite să spună ceva despre această melodie. O las mai jos dacă vreți să-i dați un play:

Eu i-am dat play și când am auzit beat-ul de început am zis: “heh, sper să nu continue așa tot restul melodiei”… și din păcate așa a continuat.. Apoi am auzit și vocea Erikăi și … îmi pare rău, dar nici vocea nu sună bine.

Ce a mai rămas deci? Videoclipul? Videoclipul este făcut să șocheze probabil, însă pe mine mă lasă rece.

Ah și ar mai fi mesajul… Mesajul și versurile sunt ok și n-am absolut nicio problemă că fata înjură. Însă este păcat că mesajul nu este cuplat la un beat și la o voce care să facă din melodia asta un hit. Cu altă producție, mesajul ar fi putut ajunge la și mai mult public.

Așa este doar un viral pe YouTube care va genera dezbateri o perioadă și atât. Nu cred că cineva ascultă această melodie pentru că “sună bine”. Și nu cred că cineva o va mai asculta la anul pe vremea aceasta.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Am ascultat Macarena…

  1. Coco Moll

    Noroc cu tine că am aflat despre ce e vorba. Acum întrebarea este unde depun cererea pentru contravaloarea celor 4 minute pierdute din viața?

    Reply
  2. Ion Ene

    Dacă tu crezi că e despre melodie (audio-video), cred că trebuie să mai asculți.

    Reply
    1. Revo Post author

      Dacă tu crezi că asta am scris, cred că trebuie să mai citești o dată.

Spune-ți și tu părerea: