Am fost lovit de camarila lui Clotilde Armand!

By | February 17, 2021

Vă spun, a fost groaznic. La începutul lunii a apărut acest articol în cotidianul de succes și maximă credibilitate – Gândul. La început nu am vrut să-l cred, am zis că o fi comandat de fostul acționar al Romprest, actualul patronul al Gândul.

Din păcate lucrurile s-au întâmplat exact (aproape) așa cum era prevestit în articol. Camarila lui Clotilde Armand a digitizat modalitatea de a reînnoi contractul pentru locurile de parcare din Sectorul 1!

Totul a început când am primit un SMS care mă anunța că pot face reînnoirea contractului online. Am dat click pe link-ul din SMS și am fost dus către acest site. Acolo am introdus numărul de înmatriculare, CNP-ul, numărul și data vechiului contract și sistemul mi-a găsit în sistem locul de parcare. Apoi m-a pus să uploadez buletinul și talonul mașinii. Și ce să vezi, după ce am făcut asta, au validat documentele mi-au trimis pe mail un link de plată!

plata parcare sector 1

Am dat click pe acel link, am introdus detaliile cardului și chiar a mers să fac plata! 83.95 lei! Și apoi ce să vezi! Am primit înapoi pe mail confirmarea și contractul nou de parcare. Cu tot cu desen care arată pe hartă unde este poziționat locul!

plata parcare sector 1

A fost groaznic! Nu am mai fost nevoit să mă duc cu mașina până la ADP S1 și să stau la coadă. Am fost fraierit să fac tot acest proces din confortul casei mele, în timp ce beam un pahar de vin!

Vă spun, a fost malefic de simplu! Am fost lovit de camarila lui Clotilde Armand și mi-a plăcut. Acum chiar aștept să văd ce alte lucruri vor mai simplifica malefic prin administrația Sector 1. Cum s-ar zice, vreau să văd camarila lovind din nou.

P.S: Acum observ că în în titlul articolului din Gândul este scris greșit numele primarului din Sector 1. “Clotide” în loc de “Clotilde”. E ok, bine că cei de la Gândul sunt buni pe investigații, că scrisul nu contează așa de mult.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: