Am găsit în sfârșit un magazin de unde să-mi cumpăr o uniformă de polițist

By | November 20, 2020

Știți cum e, în viață trebuie să fii pregătit, nu știi niciodată când te sună tovarășii să participi la o percheziție. Și cum uniforma mea veche de polițist se cam scămoșase, chiar eram în căutarea unui magazin de unde să pot lua una nouă.

Din fericire acum totul este mai simplu. În timp ce mă uitam pe Instagram, am găsit un magazin online de unde poți cumpăra uniforme, cagule, cămăși și cam orice ai nevoie pentru a organiza o intervenție sau o percheziție reușită. De exemplu iată ce modele reușite de bluze au:

Poate vreți o geacă de piele, ca să arătați bad-ass în timp ce mergeți pe motor:

Sau poate una mai de iarnă, culoarea lime-green “trageți pe dreapta”. E la reducere, 439 în loc de 579 lei:

Vreți să-i faceți un cadou doamnei speciale din viața voastră? Say no more! Avem lănțișoare cu Glock (nu și cu pistol Carpați, sorry!), brățări cu cătușe (simbolul legăturii veșnice) sau chiar brățări cu caschetă, ca să știe toți băieții care se uită la ea că inima fetei este deja arestată.

Am lăsat ce-i mai bun la sfârșit. Băieți, în caz că vreți să fiți arestați în fiecare seară înainte de culcare, acum există și pijamale pentru fete:

Pe bune, magazinul ăsta chiar există, iar în spatele lui pare să fie “Sindicatul National al Polițiștilor SMART POL”. Pe site nu scrie nicăieri că ar fi replici sau diferite față de cele adevărate. Mi-am făcut și eu cont și am adăugat câteva produse în coș, aproape că mă mănâncă degetul să dau comanda, să văd dacă îmi livrează.

Știu că portul ilegal de uniformă a fost dezincriminat și că acum nu intri sub incidența legii decât dacă te dai drept polițist. Dar oare vânzarea acestor uniforme este legală?

(Nu știm, noi doar punem întrebări…)

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am găsit în sfârșit un magazin de unde să-mi cumpăr o uniformă de polițist

  1. Lupixxx

    Cred că este legală. Eu am absolvit Academia Tehnică Militară, iar în facultate nu aveau să ne dea gradele militare pe măsură ce avansam, așa că trebuia să mergem noi să ni le achiziționăm de unde vrem.
    Oricum uniforma de polițist nu are nicio valoare fără leginitimatie/insignă, adică nu poți da amenzi decât la civili.
    Portul cred că este ilegal în spațiul public, dacă îți iei geaca badass să o porți la grătar la tine în curte, nu e nicio problemă 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      “Toată lumea mâinile sus, grătarul este arestat!”. Am citit ca nici măcar portul în spațiul public nu mai este acum ilegal. Probabil ca totul este legit, mă gândesc că dacă în spatele magazinului sunt niște polițiști, știu ei ce fac.

      La ce facultate ai fost de la ATM, și în ce an ai terminat? Că mai cunosc două persoane care au terminat-o relativ recent 🙂

Spune-ți și tu părerea: