Am comandat un Pita Box de la Mace by Joseph Hadad

By | November 21, 2020

Restaurantul lui Joseph Hadad din Aviatorilor este închis încă de la debutul pandemiei. A deschis în schimb Mace, în centru, vizavi de Caju, celălalt restaurant al său. Din păcate nu am apucat să-l vizităm înainte să se înăsprească restricțiile. Însă recent am văzut că livrează prin Tazz. Așa că am dat o comandă de aici.

Am comandat “Unique Pita Box”, o cutie cu 4 preparate diferite, fiecare în câte o pită, alături de trei sosuri. La Tazz poți programa acum intervalul orar la care să se facă livrarea. Am dat o comandă într-o miercuri, undeva pe la ora 18, și am selectat livrare în intervalul 19-20. Totuși, livratorul ne-a sunat peste aproximativ 20 de minute, să ne spună că mâncarea este deja gata și că dacă suntem acasă, ar putea să ne-o livreze. Așa că a ajuns pe la un 18.50. Bănuiesc că dacă nu eram acasă, alternativa ar fi fost să o ia și să plimbe cu ea până după ora 19. Așadar, funcționează un pic diferit față de cum mă așteptam eu. Eu credeam că restaurantul va amâna prepararea până cât mai aproape de perioada de livrare.

Revenind la Unique Pita Box, a costat 48 de lei și a fost foarte bun. Noi l-am mâncat în două persoane, dar părerea mea este că e potrivit mai mult pentru o singură persoană cu apetit normal, nu două persoane cu apetit de vrăbiuțe, ca noi. Pitele sunt de dimensiunea 3-4 mușcături.

mace pita box

Una dintre pite se numește Frena Kebab și este carne din ceafă de vită, legume, murături, ceapă cu sumac și sos de iaurt. Gust destul de clasic, semăna cu un pulled pork.

Pita numărul doi este Sabich cu vânătă, oua coapte, roșii, murături, sos Amba cu mango si tahină. Cred că a fost preferata mea, mai ales din cauză că deși nu conținea carne, a fost super gustoasă. Gustul vinetelor din ea mi s-au părut demențiale.

Pita 3 este shaorma din pulpe de pui dezosate, ceapă cu ras el hanout, legume, murături de casă și sos tahini verde. Dintre toate, aceasta m-aș fi așteptat să aibă gustul cel mai banal, dar nu a fost deloc așa. A fost cea mai aromată.

Pita 4 avea falafel de linte cu legume, varză murată si tahina naturala. Foarte bun și acesta. Deși falafelul a fost din linte, nu din năut, tot avea un gust de falafel și nu se îndepărta de idee.

În cutie erau și 3 cutiuțe cu sosuri: Amba cu mango, sos de iaurt cu harissa dulce și ceapă și o tahina clasică. Mie mi s-a părut că toate pitele erau destul de bine închegate și dresate atât cât trebuie, nici fade, nici cu prea mult sos, așa că nu am folosit sosul din cutiuțe decât de curiozitate. Dintre toate, cel mai interesant mi s-a părut amba.

În concluzie, super bun acest box, mă bucur că am mai încercat și ceva diferit și vă recomand să-l încercați. Din păcate cam asta a rămas singura variantă de a ne apropia de fine dining. Dacă vă surâde ideea, puteți comanda un box de aici.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: