Nu ne așteptam să folosim atât de mult slow cooker-ul când l-am cumpărat. Însă am ajuns să găsim în fiecare week-end ceva de băgat în el. Singura problemă este că majoritatea rețetelor durează între 4 și 8 ore.
Și cum sâmbăta trecută voiam să facem și niște coaste dar să ieșim și în oraș, am improvizat o soluție amuzantă. Am pus slow cooker-ul în priza wifi și am agățat o cameră de mânerul unui dulap. Prin cameră vedeam dacă este totul în regulă, iar priza o puteam opri de la distanță în caz că bucătăria este în pericol să ia foc
Glumesc, desigur. Singurul pericol era ca lichidul din slow cooker să dea pe afară. Gurile rele ar spune că am fi putut să punem o tavă dedesubt și să rezolvăm problema. Dar doar suntem familie de ingineri. Dacă putem complica un lucru, îl facem cu mare plăcere.
Totul a ieșit cum trebuie, așa că duminică am refăcut setup-ul și am plecat la cumpărături. Cam așa arăta live stream-ul (cu susul în jos, că nu ne-am mai complicat să dăm rotate din softul camerei):
Când am ajuns acasă am mai dat cu niște sos barbeque peste coaste și le-am mai pus 30 de minute la cuptor. Nu-i musai, dar așa ies excelente. Carne este fragedă și se dezlipește de pe oase, iar la exterior sunt un pic crocante:
În concluzie, având în vedere că am avut control deplin asupra procesului, putem să spunem gătit prin WiFi (prin internet chiar!), smart cooking, sau cum vreți voi
Discover more from revoblog.ro
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Punctul de vedere al camerei părea al unei persoane amețite de foame….