Am gătit prin WiFi

By | October 12, 2018

Nu ne așteptam să folosim atât de mult slow cooker-ul când l-am cumpărat. Însă am ajuns să găsim în fiecare week-end ceva de băgat în el. Singura problemă este că majoritatea rețetelor durează între 4 și 8 ore.

Și cum sâmbăta trecută voiam să facem și niște coaste dar să ieșim și în oraș, am improvizat o soluție amuzantă. Am pus slow cooker-ul în priza wifi și am agățat o cameră de mânerul unui dulap. Prin cameră vedeam dacă este totul în regulă, iar priza o puteam opri de la distanță în caz că bucătăria este în pericol să ia foc 🙂

slow cooker crock pot

Glumesc, desigur. Singurul pericol era ca lichidul din slow cooker să dea pe afară. Gurile rele ar spune că am fi putut să punem o tavă dedesubt și să rezolvăm problema. Dar doar suntem familie de ingineri. Dacă putem complica un lucru, îl facem cu mare plăcere.

Totul a ieșit cum trebuie, așa că duminică am refăcut setup-ul și am plecat la cumpărături. Cam așa arăta live stream-ul (cu susul în jos, că nu ne-am mai complicat să dăm rotate din softul camerei):

Când am ajuns acasă am mai dat cu niște sos barbeque peste coaste și le-am mai pus 30 de minute la cuptor. Nu-i musai, dar așa ies excelente. Carne este fragedă și se dezlipește de pe oase, iar la exterior sunt un pic crocante:

În concluzie, având în vedere că am avut control deplin asupra procesului, putem să spunem gătit prin WiFi (prin internet chiar!), smart cooking, sau cum vreți voi 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: