Animale fantastice și unde le poți găsi

By | November 30, 2016

Am văzut la Grand Cinema filmul “Animale fantastice și unde le poți găsi”, sau pe varianta lui în engleză “Fantastic beast and where to find them”. Numele mi se par amuzante în ambele variante, poate cel din română o idee mai amuzant.

Filmul lui J.K Rowling este bunicel, și mă bucur că a avut curaj să facă și altceva și nu a ales să tragă de Harry Potter până să-l facă telenovelă. Puteți să stați liniștiți dacă nu ați văzut HP, nu vă trebuie cunoștințe de acolo ca să îl vedeți pe acesta cu animalele.

Din tot filmul, Eddie Redmayne iese cu siguranță în evidență, iar rolul parcă i se potrivește ca o mănușă. Pe lângă el, tipul grăsuț face și el un rol excelent.

Mi-a plăcut și mie, și lui Alice, care este fan HP. Părerile au fost oarecum la fel. Eu am spus că filmul punctează bine după Harry Potter, dar dacă acesta ar fi fost fimul cu care s-ar fi lansat J.K Rowling, nu ar fi spart gura târgului. Ea a zis că fiind obișnuită cu Harry Potter, acțiunea este un pic lentă și se aștepta la ceva un pic mai mult. Oricum, dacă îți place genul, e potrivit pentru o seară relaxantă.

În altă oridine de idei, sunt la a doua vizionare la care Dolby Atmos nu mă impresionează. Dar pro tip: dacă mergeți la Grand Cinema, plătiți biletele online. Veți primi două popcorn-uri mici cadou 🙂

Şi încheiem articolul cu o veste tristă. Restaurantul Grand Combo s-a închis. NIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUU!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Animale fantastice și unde le poți găsi

Spune-ți și tu părerea: