Un antiperspirant bun fără aluminiu?

By | November 1, 2021

Nimeni: nimic.

Eu: Oare de ce există antiperspirante fără aluminiu? Ah, ok, aluminiul e nașpa. Hai să nu mai îmi expun corpul la aluminiu dacă pot să fac asta. Prefer unul fără aluminiu decât unul care să reziste 48/72h / 2 săptămâni.

Așa că am început să testez antiperspirante fără aluminiu.

Primul pe care l-am cumpărat este Nivea Men Fresh Active. În termeni de antiperspirabilitate (is this even a word?!) este ok. Adică după o zi normală de muncă ajung fresh la duș. Singurul lucru care m-a deranjat la el a fost mirosul, cam prea dulce pentru gustul meu. Din punctul meu de vedere, dacă s-ar putea să nu miroasă deloc ar fi ok.

Așa că am trecut la Dove Men+Care. Care, ca bonus, pe lângă lipsa aluminiului nu are nici alcool. Ca miros este mai apropiat de ce caut eu. Este mai puțin dulce decât Nivea, dar parcă tot aș prefera balanța și mai mult înclinată spre fresh decât spre dulce. Problema cu Dove este că nu prea oferă 24 de ore de protecție, uneori nici 12, ceea ce este cam la limită.

Voi ce folosiți?

antiperspirant fără aluminiu

P.S: Ca bonus, am observat că aceste antiperspirante fără aluminiu nu lasă mâzga la subraț ca celelalte (probabil nici pe haine). Așa că seara la duș nu mai trebuie să folosesc șpaclul. Nice!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Un antiperspirant bun fără aluminiu?

  1. Dan

    Eu folosesc doar vara, în rest parfum/apă de colonie (nu transpir, poate pentru că mă hidratez în timpul nopții și corpul s-a învățat să blocheze pierderile diurne de apă…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: