De ce nu avem mai multe filme precum Argylle?

By | February 4, 2024

Nu l-am văzut, dar din trailer pare exact genul de film pe gustul meu și al lui Alice și d-abia aștept să-l văd. Practic m-am convins deja din trailer că o să fie îndeajuns de bun.

O combinație de acțiune, umor, intrigă și actori mari. Ceva în genul seriei Ocean’s. Sau The Italian Job. The Man from U.N.C.L.E. The Hitman’s Bodyguard. Sau Snatch. Sau Knives Out. Sau Kingsman (primele două, că al treilea a fost jalnic, deși a fost regizat tot de Matthew Vaughn). Mai ziceți voi altele.

Sigur, nu sunt filme care să-ți dea dileme morale sau să schimbe lumea. Dar sunt genul de filme enjoyable pentru toată familia.

De ce nu avem mai multe astfel de filme?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “De ce nu avem mai multe filme precum Argylle?

  1. mArS

    Mi-a plăcut foarte mult, m-am distrat ca la Kingsman 1, și până acum e #1 anul asta. Dar recunosc că are cateva alegeri neașteptate (la plot, la utilizare cast, sau la scenele de acțiune din final) ce-au făcut pe mulți să-l urască (“cel mai prost film”, doar C+ nota CinemaScore in SUA). Pe langa eșecul la box-office ce va fi în toate știrile de mâine inco. Poate când vine pe Apple e altfel primit.

    Reply
  2. Andrei I

    Ce e prea mult strica, probabil ca nu ar mai avea asa mult succes daca ar iesi prea multe pe stilul asta.
    Altele care mi se pare ca seamana ca stil ar mai fi Knight and Day si Bullet Train.

    Reply
  3. alin bestea

    Raspunsul e foarte simplu. Petru ca e foarte prost! N-am rezistat nici macar 20 min! Sper ca nici nu o sa avem vreodata ceva asemanator. Ma refer la filme cu ceva pretentii. “An early contender for 2024’s worst Hollywood film”.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: