Așa ar fi trebuit să arate Grand Tour de fapt

By | March 15, 2024

Luna trecută vă spuneam cu tristețe că acesta ar putea fi ultimul an pentru Grand Tour și în același timp spuneam că mi-ar fi plăcut să se concentreze mai mult spre mașini decât pe special-uri, explozii, scenarii și cascadorii.

Astăzi mi-a apărut pe YouTube un video de la DriveTribe cu Richard Hammond testând din nou un Rimac. Evoluția modelului cu care a avut accidentul în care era să moară la poalele Alpilor.

DriveTribe este un proiect exclusiv online al celor trei, pornit cam în același timp cu Grand Tour. Probabil că dacă Grand Tour nu va mai exista, aici îi vom vedea.

Mi-a plăcut foarte mult acest video de 8 minute. Este exact în stilul care i-a făcut pe cei trei faimoși, cu mașina pe primul plan și cu un pic de glumițe din partea lui Hammond pe plan secund.

Ulterior m-a făcut un pic curios și despre Mate Rimac. Foarte tare omul. Este cu trei ani mai mare decât mine și a fondat un brand global pe care l-a unit cu Bugatti. Omul a pornit un business de unul singur într-un domeniu aproape impenetrabil pentru o companie mică, pornind dintr-o țară cu zero tradiție în domeniul auto.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Așa ar fi trebuit să arate Grand Tour de fapt

Spune-ți și tu părerea: