Astăzi pornesc precomenzile pentru Dacia Spring

By | March 20, 2021

Astăzi pornesc online precomenzile pentru Dacia Spring cu echiparea Confort Plus. la 18.100 euro cu TVA inclus. Cu roți, aprindere automată a farurilor, frânare automată de urgență, ABS, ESP, buton cu SOS, Android Auto / Apple CarPlay, senzori de parcare, cameră pentru marșarier și butoane pe bord pentru geamurile electrice din față. Hopefully, cu claxon în volan :))

Precomenzile se fac exclusiv online, iar counterul de pe site indică faptul că vor porni în jurul orei 14. Nu știu cum se va face cu voucherul de rabla, că programul RABLA 2021 încă nu este lansat oficial. Dar vom vedea, sper să nu ne facă Guvernul o surpriză.

Prima tranșă de mașini se va livra efectiv în luna septembrie. Mă aștept să fie multe precomenzi, iar stocul este limitat. Nu știu la câte bucăți. Așa că dacă vreți un Spring, cred că ar trebui să vă hotărâți acum. Ulterior se vor pune în vânzare și variantele Confort simple, care sunt mai ieftine, dar sunt orientate mai mult către flote. Și acolo cred că va fi bătaie și mai mare pe rezervări.

dacia spring electricăUpdate: Precomenzile au pornit la ora 14:20. Încă nu se poate ajunge la ultimul pas, pentru că pare să fie o problemă cu site-ul. Mai încercăm 🙂

Update2: Am dat și eu o comandă, cred că pe la ora 15:00. Mi-a luat banii de pe card, încă nu am primit mail de confirmare, dar cei de la Dacia spun pe Facebook că este confirmată comanda chiar dacă nu am primit mail și că urmează să-l primesc în zilele următoare. Pagina de precomandă încă mai este pe site iar mașina se poate comanda. Să vedem acum câte unități vor fi disponibile pentru România.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

17 comentarii la “Astăzi pornesc precomenzile pentru Dacia Spring

  1. Ariel

    15:35 si eu inca sunt blocat la ultimul pas. (am si cont, am incercat in multe configuratii).
    Cu programarea la vaccin parca a fost mai simplu.

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, nici pe mine nu mă lasă butonul de precomandă să trec mai departe. Sper că nu aveai planuri pentru seara asta 😛

    2. Ariel

      vad ca au deschis precomanda si in alte parti (cel putin ES/IT/PT); poate de aici “buba”pe site-ul dacia.ro

  2. Mihai

    Am plasat precomanda 🙂 Mi-au luat 99 Euro de pe card (de fapt i-au blocat pentru 14 zile), dar inca nu am primit nimic pe mail. Din ce am citit in conditii, trebuie sa ma prezint in termen de 14 zile la dealer-ul pe care l-am setectat. Sa vedem cum decurge.

    Reply
    1. Mihai

      Nu am primit niciun între nici de la Dacia, nici de la dealer. Nici nu m-am stresat prea tare și cred că până la urmă aștept să vad cum se comporta, poate fac și eu un drivetest… Oricum, nu e ca și cum fac naveta undeva până nu trece pandemia 🙂

  3. Ariel

    Am plasat acum comanda #2 si am primit imediat email cu nr de confirmare. La prima incercare, inainte cu 2h, mi-au blocat banii pe card dar email-ul n-a mai aparut. Am zis ca merita si am mai incercat si tura 2, la ora 20:1x

    Felicitări, precomanda ta pentru NOUA DACIA SPRING este confirmată!
    Mai jos este codul unic al precomenzii pe care te rugăm să-l salvezi și să-l prezinți la agentul Dacia selectat:
    *Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, fără valoare contractuală, valabilă până la 30 aprilie 2021 în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 46 euro (TVA inclus), a eco-tichetului în valoare de 45.000 lei dar nu mai mult de 50% din valoarea masinii si a contravalorii primei de casare de 6.500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,9 lei) pentru Dacia Spring Comfort PLUS. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Oferta este valabilă de la momentul aprobării bugetului pentru anul 2021 a Programului RABLA / RABLA PLUS. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoanele fizice vor fi disponibile în PSIPAN.

    **Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 aprilie 2021, prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Spring Comfort PLUS, cu servicii incluse, în valoare de 39.122 lei, cu 35% avans, 242 lei rată de credit lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,9%). Costul total al creditului include: comision de analiză dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 25.429 lei, DAE 10.99%, durata 36 de luni, valoare plată reziduală 24.390 lei, valoare totală plătibilă 33.290 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei. Produsul include valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 3 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) și asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile înlocuire rutieră. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

    Reply
    1. Ariel

      @Mihai, da am 2 tranzacții in asteptare. Nu-l vad un capăt de țară, 2 săptămâni.

      @SirNeo am comandat masina pt ai mei. Aproape pensionari, relocati din oraș in rural, fac naveta zilnic 10-20. Stau la casa, o pot incarca usor. La 7700eur e cam cat ar fi dat pr o masina sh. Marea chestie e ca nu mai platesti acciza la carburant

    2. Revo Post author

      O să fie super interesantă trecerea la mașina electrică. Ce mașină au acum? 🙂

    3. Ariel

      1 Duster 4×4 Diesel & 1 Skoda Fabia ce va ajunge la Remat.
      De aproape 1 an au avut niste amici un VW eUP, si e masina care le-a castigat toata admiratia si pe care au ajuns sa o foloseasca la cele mai multe deplasari “loco”. Ok, nu compar Dacia cu VW, dar ca utilitate tot acolo ar trebui sa fie (7.7kEur vs 15kEUR, dupa toate discounturile)

      Oare livreaza masina cu vreun cablu standard 3-4m, sau trebuie achizitionat cel de 6+m ?

    4. Revo Post author

      Dacia Spring pe Skoda Fabia pare un schimb rezonabil 🙂 Spring se livrează cu cablu de încărcare Mode 3 (AC), tot de 6.5m lungime.

  4. Alizeu

    Stiti car e CASCOul?

    M-ar interesa sa cumpar masina prin Dacia Finance cu un avans de 35%.

    Reply
    1. Revo Post author

      Habar n-am, n-am luat deloc în calcul varianta cu leasing. Dar cât ar putea să fie? La Duster-ul meu de aproximativ aceeași valoare e vreo 400€ pe an, deci pe acolo.

    2. Alizeu

      Eu nu stiu acum ce varianta sa iau in calcul.
      Nu aveam de gand sa iau inca o masina (acum avem doar 1 in familie – un SUV). Ma tenteaza ideea de Spring, masina mica de oras electrica.

      Ma orientasem spre avans de vreo 3000 eur si restul prin leasing. Ce-i drept n-am mai cumparat pana acum asa. Pareri pro sau contra?
      Ca idee, cand trebuie virati toti banii pe masina? In momentul cand o primesc fizic (prin septembrie) sau sa zicem in urmatoarea luna (am facut doar precomanda – au blocat 99 eur pe card si aia a fost).

      Totodata cand ar trebui sa fac dovada tichetului rabla (6500 lei)? Sau a tichetului pentru electrice? Poate par intrebari redundante, dar n-am mai cumparat pana acum o masina noua.

      Zi faina,

    3. Revo Post author

      Salutare! Acum nu vei plăti decât un avans în showroom. Se zvonea că ar fi 5% (nu știu dacă 5% din suma totală sau din suma cu voucherele aplicate). Oricum, din ce spui ai deja bani de avans, deci nu trebuie să-ți faci griji. Restul se plătește la livrare. Pentru tichetul pentru electrice, din câte am înțeles, trebuie să aplice dealerii pe site-ul ministerului în funcție de ce mașini au comandate. Iar cu voucherul rabla se rezolvă tot prin septembrie. Când mai e un pic până la livrare, dealerul te va coordona, îți va spune ce trebuie să faci pentru a obține voucherul și îți va cere voucherul în momentul predării mașinii.

Spune-ți și tu părerea: