Au apărut și imaginile oficiale cu interiorul noului Dacia Duster

By | September 12, 2017

Astăzi se lansează oficial Dacia Duster 2018, însă imaginile oficiale cu exteriorul le știam deja. Acum au apărut și imaginile oficiale cu interiorul pentru noul Dacia Duster , așa că avem o imagine mai completă și ne putem lansa în dezbateri 🙂

Iată exteriorul:

Mie îmi place evoluția design-ului exterior. Grila frontală este preluată de la modelele actuale de Logan și Sandero, care arată foarte bine. Cel mai mult apreciez dispariția încă de la facelift a acelui element de plastic de-o parte și de alta a siglei, care imită cromul.

Pentru partea din spate nu am neapărat o părere. Deși nu sunt un fan al stopurilor “adaptate” după cele de la Jeep Renegade, parcă arata mai bine decât vechea generație. Mă bucur că au mutat atena și că au făcut-o mai scurtă.

În lateral apreciez faptul că pragurile sunt acum mai înguste. La actuala generație se întâmplă periodic să mă ating cu pantalonii de praguri și să mi-i prăfuiesc înainte să mă sui în mașină.

Iată și o poză cu evoluția modelului de-alungul timpului:

La exterior, noul Duster pare per total mai zvelt, mai sportiv, mai “fresh”.

La interior, mi se pare că nu are rost să facem comparații cu vechea generație. Uitându-mă la interiorul ultimului model de Logan, mă gândeam că mașina a avansat atât de mult încât dacă mi-ai fi dat o poză scoasă din context, n-aș fi știu să spun că interiorul este unul de la Dacia.

Primul șoc a venit când m-am uitat la poza de mai sus. Mi se pare mie sau acela este un buton de pornire al motorului? La Dacia!?Şi a doua surpriză: climatizare automată. Sper ca gurile de ventilație care nu mai sunt acele bile “rotitoare” ca la vechea generație. Poate așa vom reuși să găsim un suport de telefon decent 🙂

Scaunele par mai de calitate, iar nuca schimbătorului arată și ea foarte bine. Parcă și scrumiera este mai subtil integrată în acea consolă.

Acum mai așteptăm doar detaliile despre motorizări, ca să avem imaginea completă.

UPDATE: Puteți urmări lansarea live:

Credit foto: Automarket și Gadget.ro

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Au apărut și imaginile oficiale cu interiorul noului Dacia Duster

 1. Vlad

  Sistemul de infotainment pare acelasi. Speram sa aduca versiunea cu Android Auto … renault au echiparea asta.
  La fel, din ce vad la oglinzi nu are blind spot detection … renault are optiunea asta.

  Nu vor sa il faca prea competitiv ca ii sparge la vanzari

  Reply
 2. Sol

  Speram ca la generatia noua, ecranul sistemului multimedia/Nav sa fie mai sus. Mi se pare ca trebuie sa muti prea mult privirea de la drum pana la el.

  Reply
 3. Andrei

  Nu arata rau de loc.Din punct de vedere al capacitatilor de trecere este printre cei mai buni.

  Reply

Spune-ți și tu părerea: