Au pornit precomenzile pentru iPhone 12

By | November 6, 2020

De relativ puțin timp, modelele de iPhone 12 au fost listate pentru precomandă la principalii distribuitori din România. Având în vedere că stocurile sunt mici, am zis să vă anunț și eu printr-un articol.

Cel mai sigur le găsiți la eMAG, iar prețurile sunt următoarele:

  • iPhone 12 mini – de la 4.000 lei;
  • iPhone 12 – de la 4.550 lei;
  • iPhone 12 Pro – de la 5.800 lei;
  • iPhone 12 Pro Max – de la 6.300.

Livrările încep din 13 noiembrie, iar zvonurile sunt că sunt puține unități pentru România. Și având în vedere că prețurile pentru iPhone-uri nu prea scad, dacă vreți să le aveți până de Crăciun, sfatul meu este să dați precomandă acum. Nu le veți găsi nici la ofertă de Black Friday și nici reduse prea curând.

Le mai găsiți în stoc și la PC Garage, Altex, evoMAG, Orange, Vodafone și iStyle. Ca de obicei, îmi fac datoria și vă spun că nu este recomandabil să le luați de la QuickMobile, CEL.ro sau alți dubioși.

Încă un sfat pe care l-am aflat de la utilizatorii de iPhone ar fi ca daca vă gândiți la iPhone 12 de 128 GB (4.800 lei), mai bine mai puneți diferența și luați direct iPhone 12 Pro (5.800 lei), care are tot 128 GB, dar obțineți o cameră cu zoom în plus, LIDAR și încă 2 GB de RAM. Dați 1.000 lei în plus, dar s-ar putea ca diferența să se justifice și să faceți poze mai bune noaptea.

În rest, d-abia aștept să testez și eu acea cameră cu LIDAR.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: