Audio Forum intră în România și deschide un magazin premium audio-video în București

By | February 16, 2022

Audio Forum este un magazin premium de aparatură audio-video care face parte din lanțul european Horn Distribution. Audio Forum din din București este cel mai mare magazin din lanțul european și a presupus o investiție de 1.5 milioane de euro.

Magazinul din București are 540 mp și va fi împărțit în trei zone: o zonă multibrand, o zonă doar cu produse Focal powered by Naim și un mono brand Bang & Olufsen. Pe lângă cele două branduri amintite, portofoliul celor de la Horn Distribution mai include și branduri precum Marantz, Denon, Loewe, Polk, Definitive Technology, Wilson, Netatmo sau Classe.

Ca să vă faceți o idee despre ce produse vând, comunicatul spune că în showroom-ul dedicat B&O vor fi expuse TV-ul OLED 8K BeoVision Harmony de 88″ (adică 223 cm diagonală), în valoare de 50.000 euro și setup-ul audio compus din BeoLab 90 (100.000 euro – cele din fotografia de mai jos) și BeoLab 50 (50.000 euro). Acum cred că m-am prins și de cum își alege B&O numele de produse.

  • “Scoatem niște boxe noi! Cum să le zicem?!
  • Cât o să coste?
  • 150.000 euro.
  • Ok, BeoLab 150 să fie!”

beolab 90 românia

Cel mai complex produs aflat în portofoliul Audio Forum este set-up-ul pentru o cameră de cinema privată, a cărei valoare începe de la 150.000 de euro. În perioada următoare vom prezenta unul dintre cele mai exclusiviste sisteme stereo din lume, format din boxele Focal Grande Utopia și amplificatoarele Naim Statement, în valoare de 500.000 euro”, declară Tiberiu Argint, Sales Manager Horn Distribution România.

Magazinul este, evident, în zona de nord. Pe Șoseaua Fabrica de Glucoză nr 6-8, la parterul unui complex nou deschis – Belvedere Residences. Dar dacă nu mai aveți răbdare, puteți comanda și din mgazinul lor online un TV de 59.000 lei sau alte produse.

Dacă brandurile de mai sus nu vă spun nimic, nu-i problemă. Aceasta este genul de știre pentru cei care cheltuie pe cablurile pentru boxe mai mult decât cheltuim noi pe TV și sistemul audio la un loc.

– Feeling sărac.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Audio Forum intră în România și deschide un magazin premium audio-video în București

  1. CatalinR

    In timp ce citeam primul paragraf, ma gandeam ca sper ca boxele nu vor costa cat o garsoniera, la finalul articolului as zice macar sa fi costat cat o garsoniera.
    Sa-i dorim succes la vanzari dl Argint zic.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: