Unde găsești spray cu vopsea pentru culoarea din talon a mașinii

By | October 6, 2015

Să presupunem că un prieten bun îți împrumută limuzina lui și tu dai cu ea în gard. Şi dacă limuzina are o culoare exotică gen noir nacre, roșu marsala, bej tundră, portocaliu corai, ficus ofilit sau mai știu eu ce … e nasol. Pentru că la noi nu prea se găsesc decât culori pentru Logan.

Așa că dacă vrei un tub de spray cu vopsea de aceeași culoare cu cea a mașinii, un prieten mi-a recomandat un loc care face pe comandă. E un magazin pe lângă Piața Gorjului (s-au mutat în Bolintin Deal) unde te duci, spui ce culoare vrei, și în 15 minute primești ceea ce trebuie. Firma se numește Ferdinand Chrom și amestecă vopsea de la Standox.

Ca orice lucru bun, e ascuns, deci nu are site. Dar i-am găsit pe Streetview. Se pare că sunt de mult timp acolo și eu habar n-aveam. Un tub de spray costă 35 de lei și când am fost eu acolo au amestecat vreo 8-9 vopseluri diferite ca să ajungă la culoare dorită.

ferdinand-chrom3

Ah, da. După ce am făcut spray-ul nu l-am mai folosit, pentru că am hotărât că este mai bine să vopsim toată aripa. Tot același prieten m-a ajutat.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Unde găsești spray cu vopsea pentru culoarea din talon a mașinii

  1. mairo

    Un magazin de genul e si in targul Vitan. Face vopseaua dupa codul culorii cu verificare pe pc al gramajelor din diferite nuante.

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, doar că Gorjului este în același sistem solar cu noi față de Vitan 😀

  2. Marius

    Eu am făcut la piața Băneasa, Aerogarii colt cu Ficusului, e un laborator specializat pe vopseluri auto

    Reply
    1. Revo Post author

      Mulțumesc pentru mesaj, chiar mă ajută pentru că stau în zonă. Bine, sper să nu mai fie nevoie să apelez vreodată.

Spune-ți și tu părerea: