Avem si blogroll serios la blog

By | January 27, 2013

De regulă adopt foarte greu un blog nou. Nu știu de ce am amânat până acum să fac lista asta. Am împărțit in 2 categorii:

Oameni pe care îi citesc zilnic:

Zoso – Cred că este primul blog pe care l-am citit vreodată. Cred că din liceu de pe la vreo 16 ani. La un momentdat a citat un articol de la neuronu’  în care porcăia adolescenții și m-am enervat așa de tare încât nu l-am mai citit 1 an. Am fost amuzant. Am reînceput apoi sa-l citesc ușor ușor și mi-am dat seama că așa este el. Un “rău necesar” ptr. online-ul românesc. Trăiesc zilnic cu spaima că o sa-mi citească vreun articol si mă trezesc injurat la el pe blog.

Arhi – Al II-lea blog pe care am început să-l citesc, concomitent cu cel al lui nwradu. M-a ajutat total dezinteresat cu un articol prin 2011. I remained loyal ever since. Îmi plac foarte mult articolele în care povestește întâmplări din copilărie. E un fel de Nică 2.0. Mă enervează când scrie “rromâni” în loc de români 🙂

nwradu – Un inginer electronist care a reușit să concentreze în jurul lui majoritatea inginerilor pasionați de tehnologie și blogging. Mai toți colegii și prietenii mei îl citesc. Înainte mă speria când incepea să-și dea cu părerea despre femei. Acum are prietenă. Încerc pe cât posibil să fac posturile mele să nu semene cu ale lui. Scopul nu este să-i fac concurență.

Oameni care scriu bine, dar cu o cadență mai mică:

Andi Moisescu – Un băiat excepțional. Mă-nclin.

Bunescu – Tip popular care scrie despre muzică, petreceri și chestii stylish. Suntem vecini de cartier.

Alice – O fată care ține foarte mult la mine. Atât de mult încât periodic scrie câte un articol pentru că știe că doar așa mai citesc și eu chestii care au legătură cu facultatea. Articolele sunt in general extrem de tehnice. Dacă nu sunteți inginer (de preferat electronist) o să vă scada respectul de sine știind că o fată scrie chestiile alea. Daca sunteți în domeniu, vă pot fi de folos articolele. Tot ea este prima persoană care îmi citește posturile și mă trage de mânecă atunci cand fac propoziții care-ți scrântesc limba. Evident .. și eu o iubesc pe ea!

Vali – Un fost coleg care scrie poezii. De altfel, printre puținii oameni în viață care scriu poezii.

Sma – O prietenă care e fașion. Citesc pozele în marea majoritate a timpului. Uneori și articolele, când sunt pentru bărbați.

Nicu – Singurul photoblog pe care îl urmăresc.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: