Best buy de la Orange: Acer CloudMobile S500

By | January 19, 2013

Dinainte de Crăciun, toata populatia amatoare de oferte bune si telefoane tari cauta telefonul asta. Ce are asa de special un telefon Acer ? Costa doar 868 RON si are ecran mai bun decat cel de la iPhone 5. Din start trebuie sa  stii ca Orange este unicul importator. Deci daca nu-l gasesti la Orange singura varianta ar fi … la baieti. Pentru cei care sunt pe Orange este ok pentru ca il pot cumpara codat. Insa daca esti pe Vodafone, cam greu sa gasesti unul deblocat. Majoritatea se vand la contract.

acer cloudmobile s500 1Am cumparat si eu un unul pentru cineva si m-am jucat un pic. Pot spun ca ecranul nu este singurul avantaj al telefonului. Are mai multe plusuri:

  • Ecran IPS cu densitate de pixeli un pic mai mare decat la iPhone 5. Rezolutie HD
  • CPU Dual Core la 1.5 GHz
  • Slot de card
  • Camera de 8MPx cu led si autofocus
  • Filmare video la 1080p

Specificatii complete ale telefonului pe gsmarena.

 

Orice dorinta in plus la capitolul hardware sau software ar fi o nesimtire din partea oricui pentru un telefon la pretul asta. Telefonul are insa si niste minusuri serioase care nu tin neaparat de el:

  • Orange nu asigura service pentru telefon. Nu au piese, Acer nu-i lasa sa-si bage nasul. Asa ca daca l-ai scapat pe gresie si i-ai spart displayul, nu vei avea cu ce sa-l inlocuiesti. La fel daca i-ai pierdut incarcatorul.
  • Unele modele au probleme cu ecranul. Grave. Datorita neglijentei in testarea calitatii, pe piata scapa unele modele cu pixeli morti. Nu apar imediat, dar in scurt timp de la cumparare poti sa-i observi in zona dreapta a displayului. Eu cunosc 4 persoane cu astfel de telefoane dintre care una are probleme cu pixelii.
  • Nu exista ROM-uri custom. Avand in vedere ca este un telefon vandut in putine unitati, nu stiu cine se oboseste sa porteze un ROM ptr. asa ceva. Iar telefonul deja vine cu versiunea veche de Android (ICS 4.0).

acer cloud mobile s500 2

Concluzie:

Gandeste de 2 ori inainte sa-l cumperi. Daca stii ca esti o persoana care le cam scapa … mai bine stai pe bara. Mie imi place in mod special telefonul pentru ca arata cat de mult se plateste “brandul”. Desi este un telefon apropiat ca performante de HTC One S, este cu 1000 de lei mai ieftin. Sa spunem ca banii in plus dati pe HTC se duc pe testarea calitatii.

Daca l-as gasi decodat si daca as fi sigur ca-mi vand rapid Nexusul dupa, l-as lua fara sa clipesc.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Best buy de la Orange: Acer CloudMobile S500

  1. Alex

    Cumpar acer fara defectiuni la placa. poate avea disply-ul spart touch-ul stricat pb cu bateria camera defecta. 0751357550

    Reply

Spune-ți și tu părerea: