Black Friday 2020 la Fashion Days: când începe, câteva produse care vor fi în ofertă șamd

By | November 5, 2020

Fashion Days a avut conferința anuală prin care a anunțat planurile pentru Black Friday 2020. În primul rând, la ei promoțiile de Black Friday vor începe mai devreme, miercuri, pe 11 noiembrie. Motivul este pentru că logistica Fashion Days și eMAG este comună, iar ei încearcă să scoată produsele din depozit înainte să înceapă Black Friday-ul de la eMAG.

Atenție însă, de data aceasta promoțiile vor începe de dimineață, în jurul orei 7, nu seara ca în anii trecuți. În principiu ar trebui să înceapă în același timp și în aplicație și pe site, însă e probabil să înceapă o idee mai devreme în aplicație. Promoțiile vor dura până pe 13 noiembrie, dar din experiența anilor trecuți sigur vor mai fi anumite produse la ofertă inclusiv în week-end.

Livrarea se va face la easyBox-uri (unde nu se acceptă decât plățile cu cardul), prin Fan Courier și prin SameDay. Vor fi și 50 de vouchere de 2.000 de lei drept premiu pentru cei care comandă folosind un card MasterCard. Fashion Days încearcă să livreze toate comenzile până pe 25 noiembrie cel mai târziu. Iar pentru retur, anumiți utilizatori care au mai comandat de la ei vor putea primi banii înapoi pe card în mai puțin de 24 de ore.

Cei de la Fashion Days spun că strategia lor este de a oferi cu precădere oferte la produse de la branduri premium, nu la branduri sau produse ieftine. Așadar, mizați mai mult pe Karl Lagerfeld, UGG, Furla și Napapijri decât la șosete și tricouri. Iată ce branduri vor fi la reduceri:

Iată și câteva produse care vor fi cu siguranță reduse (așa că adăugați-le în wishlist):

Iar mai jos găsiți câteva branduri care au intrat deja în oferta Fashion Days în acest an:

Și câteva branduri românești (yey!). Le găsiți pe site în Romanian Corner.

fashion days branduri romanesti

Pe lângă promoțiile de Black Friday, Fashion Days mai are o noutate în premieră în acest an. Dau startul unei campanii prin care încurajează persoanele să doneze mai întâi hainele pe care nu le mai folosesc, de aici și imaginea featured a acestui articol. Au instalat containere prin București și prin țară, unde oricine poate lăsa pungi cu haine. Apoi Fashion Days în parteneriat cu Banca de Haine le vor colecta, le vor spăla și igieniza și le vor distribui celor care au nevoie de ele.

Promisiunea pe termen lung este că vor extinde posibilitatea de a prelua haine inclusiv prin rețeaua proprie de easyBox. Eu nu pot decât să mă bucur. Noi donăm constant haine de 3-4 ani și de fiecare dată era un pic stresant să căutăm locuri în care putem face acest lucru.

În rest, s-a vorbit mult despre efectele pandemiei. Ideea generală este că piața de fashion a scăzut, așa cum era și normal, însă Fashion Days crește pentru că mulți cumpărători s-au mutat online. Am rămas în minte cu acest slide, care arăta cum a propulsat lockdown-ul Fashion Days pe primul loc în topul playerilor importanți. Dacă în Q1 Fashion Days nici nu prindea topul, în Q2 s-au dus direct pe primul loc, urmând ca ulterior să rămână pe locul 3.

Cam atât despre Black Friday 2020 la Fashion Days și în zona de fashion în general. Ar mai fi niște cifre interesante despre piața de fashion, însă nu știu câți dintre voi sunt interesați de ele.

Nu știu ce așteptări aveți voi de la această piață sau dacă aveți în plan să vă cumpărați haine de Black Friday. Eu de exemplu plănuiesc niște achiziții și voi vâna brandurile mari, pentru că vor fi cu siguranță reduceri mari din cauză că pandemia i-a prins pe picior greșit cu stocurile. Poate anul acesta va fi acel an magic în care voi găsi și comanda acel trenchcoat bej pe care îl caut de ceva timp, că până la urmă tot vom ieși din case eventual. Voi ce ziceți?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Black Friday 2020 la Fashion Days: când începe, câteva produse care vor fi în ofertă șamd

  1. Vlad

    Misto cu reciclatul. Noi am mai dus pe vremuri la Zara, aveau ceva de genul.

    1100 lei un ghiozdanas :|:|:|

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, eu vreau să iau unul ca să țin sculele din casă în el: un patent, un ciocan, un clește șamd.

  2. George

    of nu stiu ce sa fac….
    am vazut o reclama la acest site, in care o tipa ia paharul de cafea de pe jos si il arunca unui tip care se grabea la un interviu pentru un post bine platit, tipul mai avea si 3 copii acasa si vine tipa asta sa ii murdareasca camasa si masina, si nu am inteles de ce face asta, sau ce ar trebui sa inteleg de aici sa fac eu ordine pe strada?
    in schimb reclama cu pisici imi place. si asta era de fapt intrebarea mi-e nu imi place prima reclama iar asocierea cu un astfel de personaj imi provoaca greata (de multe ori ati auzit pers care spun imi vine greata,vomit,scarbos etc… mi-e chiar imi vine putin suc gastric cand ma gandesc la personaj. pe bune am scris cu greu acest comentariu) in concluzie ce ar trebui sa fac? sa mai cumpar sau nu de la FD?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: