Top 5 oferte bune de Black Friday la Orange

By | November 11, 2022

Lista completă de oferte este aici.

Ca în fiecare an, Orange are o campanie de reduceri de Black Friday care nu se limitează doar la telefoane. Au reduceri la 14 categorii de produse în total, care țin până pe 23 noiembrie. Găsiți la ofertă de la telefoane și accesorii până la tablete, laptopuri, televizoare, wearables, produse smart home și abonamente.

Eu am răsfoit un pic site-ul lor și am găsit cinci oferte care mi se par bune și pe care le pun mai jos:

Este un model din gama 2022, super slim, cu o diagonală respectabilă. Are un procesor de imagine foarte ok (Crystal 4K), cu o mulțime de funcții pe partea de video: Contrast Enhancer, Motion Xcelerator, latență mică pentru jocuri și bineînțeles HDR 10+ și HLG. TV-ul stă destul de bine și pe partea de sunet și are Object Tracking Sound și Q-Symphony, în caz că vreți să adăugați și un soundbar. De asemenea, este acel model care nu mai are baterii la telecomandă, ci acumulator și încărcare solară.

Prețul este bun. De regulă acest model costă undeva pe la 1.100 lei pe la celelalte magazine.

Practic este un Roborock dar făcut de Lenovo. Are un rezervor măricel, de 0.4l și autonomie declarată de 150 de minute și funcție de mop. Prețul este foarte, foarte bun în momentul de față. De regulă este redus pe la 1.700 de lei.

 

Eu sunt un fan al produselor Tapo. Am vreo 3 prize și 4 camere de supraveghere de la ei. Becuri nu, pentru că suntem pe Hue, însă dacă n-aș fi avut Hue, probabil că Tapo aș fi luat, pentru că au o aplicație foarte ok și un preț la fel de ok.

Această bandă LED este la jumătate de preț la Orange față de în alte părți. O puteți pune în jurul comodei TV sau în jurul biroului pentru un efect ambiental mișto. Din nou, avantajul este prețul mic și aplicația ok. Chiar dacă ziceam că suntem pe Hue, mă bate gândul să iau și eu una pentru că cele de la Philips sunt cam prea scumpe.

Altfel, am mai văzut ceva interesant la Orange pe site. Au 74% reducere la Orange Love cu Fibră 500 + TV Esențial. De la 42 de lei pe lună la 11 lei pe lună timp de un an. Și primiți cadou și un router și Orange Sport timp de 2 luni.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Top 5 oferte bune de Black Friday la Orange

  1. vlad

    Comandasem de dimineata abonamentul de 7.5 Eur,
    Acum o oara am vazut ca au si alte oferte (dimienata nu era pe BF page) si am comandat abonamentul de 5 Eur si facut cerere de anulare a celui mai scump.
    Sa vedem ce o sa iasa :))

    Reply

Spune-ți și tu părerea: