Ce ne-am cumpărat de Black Friday (2022)

By | November 11, 2022

Am zis să fac un articol în stilul memei cu “How it started vs How it’s going”. Aici este articolul cu ce voiam să ne cumpărăm.

Și acum, ce ne-am cumpărat.

De la eMAG:

1. Sony ZV E-10 la 2.700 de lei. Inițial voiam Sony ZV-1, care este modelul mai compact, cu senzor mai mic, baterie mai mică, mai puține puncte de focus și fără obiectiv interschimbabil. Acela încă este la ofertă cu 2.900 lei. Doar că atunci când am văzut că ZV E-10 este la un preț atât de bun, l-am luat pe acesta și voi folosi obiectivul de kit de la Sony a6000. Am emoții aici pentru că știu că acel obiectiv de 16-55 nu este așa de strălucit. Sper ca în combinație cu ZV E-10 să nu fie o soluție mai proastă decât un ZV-1 cu obiectivul lui stock.

2. Soundbar Samsung HW-Q930B, 9.1.4, 540W – 2.300 lei (încă la același preț). Voiam modelul Q800B, care era 2.300 de lei și speram să îi mai scadă prețul. Doar că acesta este modelul superior, are mai multă putere (nu că aș plănui vreodată să-l dau la volum mai mare de 1/3) și 2 difuzoare în plus. Așa că am făcut upgrade.

3. Aspirator fara sac Samsung VC07M2110SR, 700 W, 1.5 l, tub telescopic – 372 lei. V-am spus deja logica. Mai avem un Samsung, a ținut foarte bine, începe să își arate anii. Am vrut unul la fel, să se potrivească accesoriile.

4. Priză Tapo P110 cu consum de energie – 59 lei – Am luat-o pentru că nu aveam decât un model Kasa cu monitorizarea consumului de energie. Acum trebuie să fim mai atenți la consum 🙂

5. Acumulator extern wireless Samsung, 2 x USB Type C, 10000 mAh, 25W, Dark Gray – 200 lei. Nu a fost un preț senzațional, dar aveam nevoie de el.

6. Toată colecția de clasici de la Purcari 🙂

 

De la Fashion Days:

De la Zalando:

  • Trench Coat Mango (375 lei) – Caut unul similar de vreo 3-4 ani. Pe acesta nu l-am văzut niciodată sub 550 lei. L-am văzut acum la 375 și l-am luat.
  • Jachetă Brave Soul de “piele” (148 lei) – La cât costă, e ok dacă rezistă și un singur sezon. Pe cealaltă am luat-o în 2015 din Roma și d-abia acum s-a stricat.
  • Jachetă Only Biker (160 lei) – Pentru Alice. Am zis să fim bikeri împreună.

După ce am comandat soundbar-ul și camera foto am zis să nu ne mai uităm pe alte site-uri, că sigur mai găsim ceva și apoi mâncăm salam pe pâine 2 luni.

Voi? Ce ați vânat? Ce v-ați cumpărat?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

11 comentarii la “Ce ne-am cumpărat de Black Friday (2022)

  1. Giovani

    Priza (la ideea ta), imi mai trebuia una pentru a opri niște consumatori pe timpul nopții, pantofarul de la Kring (cautam de mult ceva de genul ala), capsule de cafea, Rose de la Purcari (tot la ideea ta ?. Cam atât. Am fost foarte cuminte anul asta, plus ca nici nu mi s-a părut sa fie oferte foarte tentante (cel puțin pentru mine)… E adevărat că zilele trecute am trecut pe la un magazin Dechatlon unde mi-am cam făcut de cap. ?

    Reply
  2. vlad

    Emag:
    2 termometre camera – 32 lei bucata
    Alte 2 termometre camera – 36 lei bucata
    Cartea banii in miscare – 24 lei
    Pachet promo 3x Balsam de rufe Coccolino Passion Flower & Bergamot, 58 spalari, 1.45L – 40 lei
    Ulei motor Castrol Edge Professional LongLife III 5W30, 1L – 48 lei
    Pachet promo curatenie bucatarie Cif si Domestos, 4 produse – 35 lei

    Finestore:
    4 sticle de moet de 0.375 – 145 lei bucata

    Orange:
    Alt abonament

    Cel mai ieftin BF pentru mine

    Reply
    1. Revo Post author

      Termometrele de la Xiaomi? Am vrut să le iau și eu dar n-am mai apucat 🙂

      Moet & Castrol <3

    2. vlad

      Nu xioami, ceva ieftin care avea nota 4+
      asta care pare mai bun, ambele arata la fel,
      https://www.emag.ro/termometru-si-higrometru-de-camera-techoner-cx-0813-indicator-comfort-citire-10s-afisare-ceas-si-data-umiditate-gama-profesionala-suport-agatare-sau-stand-compact-alb-termo-techonecx813/pd/D3YBDCMBM/
      si asta
      https://www.emag.ro/statie-meteo-trepor-higrometru-digital-de-camera-ecran-lcd-senzori-umiditate-temperatura-ceas-cu-alarma-hgrm1-7/pd/DNYF7DMBM/
      iar rezultatul dupa 2 ore de stat unu langa altul
      https://ibb.co/FxtdY80

  3. Adrian T

    SSD Samsung evo 1 TB
    Ceva casti wireless logitech ( nu mai merge site ca sa iti zic exact preturile)
    2 sticle de rom Dead Mans Fingers ( coconut and clasic cred)
    Jameson 1L – 69 lei ( sticla de 0.7 era 66 lei )
    Incarcator fast charging de la Qalcomm cu 4 USB – ( 4 devices at once)
    Random cables
    USB hub cu 2 intrari si 4 iesiri ( pot schimba sursa doar apasand un buton)
    Mai aveam cate ceva nimicuri dar nu pot sa intru pe site:))

    Reply
    1. Revo Post author

      Ce vrei să faci mai exact cu hub-ul ăla USB? Că m-ai făcut curios.

  4. Emilian

    Priza smart Tapo P110, un aspirator vertical, pt ca aspiratorul actual scoate un miros dubios de nu mai poți sta în camera (după ce am folosit batista bebelușului), o sticla de coniac de la Frapin, Scutece și servețele, prosoape, bere

    Ce urmăresc și nu am cumpărat pentru ca prețurile în general au crescut (produsele cu specificațiile dorite): o tastatura (mecanica sau una office foarte buna pentru munca de birou) și un monitor (am anumite specificații pe care le caut, iar produsele la care ma uit nu au avut reduceri sau au fost fake)

    Nu’i nimic mai pot aștepta. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      La aspirator verifică să nu fie vreunul dintre filtre cu probleme. Să fi aspirat ceva urât-mirositor și să fi rămas în filtru.

    2. Emilian

      Am făcut toate verificările posibile, inclusiv scos filtre, furtun, recipientul de praf – a mai rama din el doar partea cu motorul 🙂
      Urmează sa’l desfac de tot pe la motor sa vad dacă are vreun filtru sau ceva pe acolo care sa cauzeze acele mirosuri.

  5. Johnny

    Un mouse pad mare de la A+, în rest nimic din favorite nu a avut parte scăzut.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: