Bloggers Lan Party 8 – Cea mai mare ediție

By | August 10, 2015

Ultima ediție de Bloggers Lan Party a fost și cea mai mare, un fel de Untold al #blp-urilor. Am înțeles că ăsta ar fi fost motivul pentru care Summer Well era să se anuleze din lipsă de participanți. La jumătate de oră după ce am ajuns și eu s-au strâns în jur de 60 de oameni care se perindau prin arenă. Au fost atât de mulți oameni, încât vă provoc să mă recunoașteți în materialul de la Digi24:

Așa că având în vedere concentrația de gameri/mp, în prima parte a zilei m-am ocupat mai mult cu pozele și cu câteva partide din Exploding Kittens.

Exploding Kittens este un joc de cărți care a devenit celebru după ce a obținut finanțarea dorită în doar 8 minute de la listare pe Kickstarter, ajungând în final la aproape 9 mil $. Mie nu prea-mi plac jocurile de cărți și chiar făceam mișto, spunând că plăcile grafice au ajuns atât de avansate încât la #blp8 am jucat board games și Hearthstone, un joc virtual cu cărți.

Mi-am încercat dexteritatea la Duet, dar n-a fost cazul, pare genul de joc pe care Alice l-ar termina până să apuc eu să mă leg la șireturi. Ar fi trebuit să vin cu ea, pentru că puștiul care a făcut scorul cel mai mare la acest joc a plecat acasă cu un HTC One M9.

Recunosc însă că cele mai multe fraguri le-am făcut la dil-urile de la Calif și la borcanele de la Shoteria.

blp-6-calif

N-am avut șanse nici la FIFA 15, nici la Mortal Kombat, pentru că instinctul meu de om al peșterii îmi spunea că trebuie să apăs pe toate butoanele deodată dacă vreau să câștig. Pe final am acaparat un sistem și mi-am instalat CS:GO. Băi băiatule, mergea CS-ul pe sistemul de la Asus atât de bine … și mouse-ul (un ROG Gladius) parcă era o extensie a mâinii mele … mi-a dat o lacrimă în colțul ochiului. Sistemele ROG G20 de la Asus sunt cele pur și simplu mai bune sisteme pe care am jucat, din istoria #blp-ului.

Am plecat fericit. Trebuie să-mi cumpăr un PlayStation 4. Şi un Gladius.

Bloggers Lan Party 8 a fost un eveniment organizat de Toma și Eventur – powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUS, Calif, Shoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Bloggers Lan Party 8 – Cea mai mare ediție

  1. Pingback: Cum a fost la Bloggers Lan Party 8 | Mariuscv.com

Spune-ți și tu părerea: