Bucharest Technology Week – 23 – 29 mai

By | May 13, 2016

Iată un eveniment interesant despre care apuc să vă povestesc din timp. Bucharest Technology Week este o încercare de a reuni timp de o săptămână bucureștenii pasionați de tehnologie, inovație și business. Vor fi patru zile cu conferințe tematice: Innovation, Brands + Tech, Enterprise – IT și Java Dev Summit, la care se mai adaugă workshop-uri răspândite prin tot orașul (am găsit inclusiv unul despre 3D Printing).

bucharest technology week

 

Participarea la conferințe este contra cost dar articiparea la unele evenimente partenere este gratuită. Cel de 3D Printing este contra cost (e și normal, îi costă și pe ei materialele), însă de exemplu la Facultatea de Electronică puteți asista gratuit la ConceptPRO, un concurs care se adresează aplicațiilor mobile. Nu vă mai puteți înscrie la concurs, dar dacă vă pasionează subiectul, va fi interesant de văzut cum își vor prezenta studenții aplicațiile în fața unor posibili investitori. Eu mereu mă aleg cu idei de la astfel de competiții.

Expoziția interactivă din Piața George Enescu este cireașa de pe tort, așa că am lăsat-o la urmă. Dintre toți expozanții, eu sunt cel mai entuziasmat de Tesla și de BMW i. Așa că dacă vreți să vedeți o Tesla mai de aproape, înregistrați-vă gratis aici, la fața locului se va percepe o taxă de 5 €.

Deci, ne vedem acolo?

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Bucharest Technology Week – 23 – 29 mai

Spune-ți și tu părerea: