București: Craft Beer Festival + Street Food Festival

By | August 27, 2016

Dacă stați în București, la începutul lui septembrie vor fi două festivaluri dedicate celor două lucruri care au asigurat progresul civilizației până în stadiul în care suntem acum: berea și mâncarea de tip fast food.

Craft Beer Festival are loc pe 2-4 septembrie la Verde Stop (Barbu Văcărescu 161-164). Vom putea să bem Terapia de la Clinica de Bere, Zăganu, Sikaru, câteva India Pale Ale și multe altele. Pe lângă asta, Circus Pub (câștigătorii BurgerFest 2016) vin cu burgării la ei și am citit și de un grătar de 8 metri lungime cu pulled pork, poate încerc și eu în sfârșit.

Sunt și niște trupe românești care vor cânta (Niște Băieți, Les Elephants Bizarres și Grimus). N-am mari pasiuni pentru muzica autohtonă, dar cred că pe lângă atâta bere, cred că toți își vor aminti că au cântat extraordinar. Bilete și mai multe detalii aici.

Street Food Festival este în week-end-ul următor, pe 8-11 septembrie, la Romexpo, deci tot în cartier. Vor avea burgeri, hotdogs, sandwichuri, tacos, burritos, paste, barbeques și înghețată. Majoritatea vendorilor îi știți și de la Summer Well: Furgoneta, La Finca Alioli, Burger Van, Camionetta, Circus Pub, M’Eat și Duma’s van. Bilete și detalii aici.

Bonus: Zilele Usturoiului la Berăria H, tot în week-end-ul cu Craft Beer Festival. O să fie cu ceaune, proțap, grătare și usturoi, evident. Doar că aici activitățile secundare și muzica vor fi pentru vârste mai serioase. Detalii aici.

Ar putea fi o coincidență că toate astea se întâmplă în luna în care m-am născut. Ar putea fi …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: