Câștigătorii Burgerfest 2018

By | May 13, 2018

Am dat și noi o tură rapidă pe la Burgerfest 2018. În linii mari, atmosfera a fost la fel ca în anii trecuți. Lume relaxată, iarbă verde, destul de multe food truck-uri de unde să alegi și din nou fără bere artizanală. De data aceasta parcă participanții au fost și un pic mai bine pregătiți. Eu am gustat:

Burgerul special cu pancetta, salsa de roșii Cherry, cașcaval afumat, ciuperci Shimeji sote și sos din trufe negre, maioneză și usturoi copt de la Hard Rock Cafe. Alice a încercat un Whiskey Bacon iar ai mei l-au încercat pe cel jamaican.

Toate trei au fost bune, însă la cel special nu am simțit nici panceta nici usturoiul copt, așa că nu m-a impresionat. Cartofii prăjiți au fost în schimb foarte buni. Hard Rock Cafe au fost și de această dată foarte bine pregătiți din punct de vedere logistic, iar comenzile mergeau sfoară.

Apoi am încercat un Rocka, un burger cu sos de cafea, de la Rocka Burges:

Nu prea mi-a plăcut, dar nu din cauza cafelei. Chifla nu era pufoasă iar carnea avea prea multe condimente, astfel încât aducea la gust mai mult a chiftea decât a burger. Și parcă a fost și cam uscat. Nu cred însă că ar trebui evitați. Cred că le voi mai face o vizită data viitoare când voi fi pe lângă Plaza și îmi va fi foame.

Ultimul, dar nu cel din urmă, TheLoyalBurger, de la Hashtag Pug:

Așa cum îi zice numele, un burger cinstit, cu ingrediente simple. Dintre cei încercați, mi-a plăcut cel mai mult. Chiflă pufoasă, carne făcută medium rare, exact așa cum trebuie, și sosuri care se potrivesc.

Iată și câștigătorii Burgerfest 2018:

Locul 1 – Food Stuff
Locul 2 – Circus Pub
Locul 3 – Hashtag Pub

Având în vedere că sunt cam aceleași food truck-uri în fiecare an, sunt curios ce ați încercat voi și ce v-a plăcut și cam câți burgeri mâncați per “sesiune”. Eu am mâncat doi și jumătate de data asta, că mi-a fost rușine să îl termin și pe al treilea 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Câștigătorii Burgerfest 2018

 1. Razvan R

  Fuck, nu era destul ca se supra-aglomerase Circus, acum o sa fie mare nebunie si in Hashtag. Food Stuff sunt tot din Bucuresti?

  Reply
  1. nwradu

   Food Stuff au doar camionetă.

   La Hashtag am fost de două ori, în doi ani diferiți, și nu mi-a plăcut niciodată. Poate au mai rezolvat problemele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *