Cât v-a ținut cel mai mult bateria unui Smartphone?

By | February 18, 2014

Când aveam Nexus S mă închinam când ajugeam la 24h de utilizare. Tot pe Nexus S am și recordul de cea mai rapidă descărcare a unui smartphone: 6 ore. Cu Note 3 reușesc să scot o autonomie de 2 zile dintre care 3 ore cu ecranul pornit. Cu LG Flex tot la 2 zile am ajuns. Însă nimit nu egalează fostul Huawei Ascend Mate la capitolul baterie. Din cei 4050 mAh ai săi (mai mult decât la unele tablete), reușeam să scot peste 3 zile.

Credeam că stau bine. Dar cineva se lăuda pe facebook cu un dual SIM Lenovo P780 care l-a ținut 6 zile. Şi vroiam să vă întreb și pe voi, că știu că și voi sunteți cu ochii pe baterie. Câte ore ați reușit să stoarceți cel mai mult din bateria telefonului? Şi dacă mai tineți minte cât timp a stat ecranul aprins, și mai bine.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Cât v-a ținut cel mai mult bateria unui Smartphone?

  1. Cristi

    Telefoanele cu autonomie buna despre care vorbesti sunt destul de mari. Cu Lumia 720 scot 2 zile cu 3G always on si utilizare moderata – telefon de 4.3″.

    Reply
    1. revo Post author

      Dar fiind pe WP, n-ai notificari de la Facebook 😀

  2. Mogdan

    La orice smartphone, daca-i opresti datele, wifi, gps etc si-l folosesti doar ca sa vorbesti/sms, iti tine bateria 4-6 zile :)) Dar practic asta inseamna sa nu-l folosesti deloc.
    Cu toate alea pornite si daca ai cel putin 3-4 ore screen on time un phablet te tine maxim 3-4 zile, iar un telefon high end de pana in 5inch te tine in jur de 2 (+-1).
    Cel mai putin m-a tinut un Acer S500 vreo 3 ore de folosire intensa in timpul cursului de CD (ghici cu cine) la electronica 😀

    Reply
    1. revo Post author

      Nu stiu daca Note 3 ar rezista 4 zile chiar si cu toate chestiile oprite 🙂

  3. Ionuț Bunescu

    iPhone 5S – 5 ore de utilizare pe 3G, prea puțin apeluri și sms-uri. Nu l-aș schimba pe niciun Android cu baterie de un milion de mAh

    Reply
    1. revo Post author

      Pai 5 ore nu e asa mult. Pe Nexus S l-am descarcat in 6 ore de browsing+twitter+fb in timpul unui combo curs-seminar-curs.

  4. Daniel

    Am Nexus S cu KitKat 4.4.2 iar bateria tine foarte bine, si el se misca superb. De cand i-am pus CM11 parca e alt telefon.

    Cam 2 zile ma tine bateria in medie, dar nu pana seara a2a zi. Daca il folosesc mai intens il incarc a 2a zi dimineata cand e pe la 25-30%.
    Tradus in ore de ecran pornit, intre 2 si 3,5 ore.

    Reply
  5. vladug

    P780 are una din cele mai mari baterii in momentul de fata la un telefon 5 inch.
    Chiar ieri m-am uitat si la u Huawei G700 Dual sim (teoretic ar trebui sa consume mai mult baterie), dupa 2 zile 7h mai aveam 30%.
    P780, din cate imi aduc aminte are baterie in jur de 4000mah, 5inch si nu e full HD. Hai 6 zile poate nu, dar eu zic ca 5 zile tot l-a tinut.

    Reply
  6. KsidE

    Pe mine Galaxy Note 2 m-a tinut cel mai mult 17 zile.
    In mod curent 3 – 6 zile (poze wifi sporadic, ~10 m telefonie / zi) sau cam 6h ecran on.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: