Câteva poze și păreri după Webstock 2014

By | October 2, 2014

Vin și eu cu un articol, la spartul târgului, când deja toată lumea a scris. Majoritatea informațiilor le-am pus în live blogging-ul de vinerea trecută. Dar aș putea totuși să vă spun cum am văzut eu secțiunea de “blogging & online content”. Şi să dezvalui motivul pentru care am ascultat cu toții manele.

Making your content go viral:

Eftimie de la Times New Roman a câștigat grupa asta. A vorbit fără slide-uri, a spus cum își aleg ei subiectele, cine va fi următoarea lor victimă și a mai dat și alte lucruri din casă. S-a chinuit să fie cât se poate de neortodox și chiar a scos câteva “oh Doamne!”-uri de la niște fete din public.

Andrei Ciobanu, tipul care face videoclipuri alături de Sergiu Floroaia pentru Sector 7 ne-a explicat povestea din spatele clipului ăsta:

[youtube=http://youtu.be/ngxgGpGqZ9s&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

Ideea este că videoclipul a fost din start gândit ca o campanie de promovare pentru noua lor emisiune de la Kiss FM. Doar că neștiind asta, toate posturile de radio concurente le-au preluat clipul și l-au pus la ei pe site. Ca și cum Pepsi ar face reclamă la Coca-Cola. Sau invers.

Eu sunt dintre cei care au fost dezamăgiți de reveal și de faptul că au o emisiune la radio acum. Mai ales la Kiss FM.

Mihai Ţăranu – Zmenta – a fost coerent, fără să mă impresioneze cu ceva anume. Bine, eu nici n-am treabă cu videoblogging-ul și nici nu pot să spun că rezonez cu clipurile lui. Dar e mult mai decent față de cum mi-l imaginam din clipuri.

New trends in blogging:

Petreanu mi s-a părut la înălțime aici. El nu a avut prezentare, ci o poveste despre detaliile care fac diferența. A fost amuzantă și povestea de pe vremea când lucra la Antena 1 și a trebuit să regândească Observatorul. Din nou informații din casă.

Vali și-a construit prezentarea cât mai în antiteză cu tema discuției. A încercat să spună că tendințele sunt aceleași de foarte mult timp. Trebuie doar să vrem să ținem cont de ele.

Alex Negrea a spus niște lucruri despre Social Media care mie mi s-au părut banale. Însă care sunt foarte apreciate de oamenii care acum pornesc pe aceste căi. Era o tipă lângă mine care umpluse două pagini de notițe.

Câteva poze, mai mult cu natura înconjurătoare decât cu oameni:

Felicitări din nou Cristi pentru organizare. Mi-a plăcut, m-am simțit bine. Sigur nu organizezi și nunți?!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: