Ce servicii de livrare de mâncare la domiciliu folosiți?

By | June 21, 2018

Câte servicii de livrare de mâncare la domiciliu cunoașteți? Două? Trei? Eu m-am apucat să fac o listă și am ajuns la opt servicii de livrare, dintre care patru cred că s-au lansat anul acesta. Așa că dacă vreți să dați o comandă și sunteți în pană de idei, aruncați un ochi pe următoarea listă:

  1. FoodPanda
  2. Takeaway (fostul Oliviera)
  3. Caserola
  4. HipMenu
  5. Deliv.ro
  6. Uber EATS
  7. Glovo
  8. FoodEx

Din totalul lor, tot patru am folosit și eu până acum. De pe FoodPanda comand burgeri de la Uncle John, chinezesc de la Chopstix, shaorma de la Presto Doner. Mai recomand de aici burgerii de la Big Daddy și orice de la Borsalino (doar că Borsalino are comandă minimă mai mică pe site-ul lor). De Glovo sunt cel mai entuziasmat, pentru că prin ei poți da comandă și de la Vivo și de la Switch Eat. Deocamdată am încercat niște coaste de la Old Brick Pub și au fost foarte bune. Pe lângă asta, mai folosesc și platforma online de la Domino’s pentru pizza.

Doar că sunt și momente în care cu greu reușim să găsim ceva de comandat. Dacă suntem acasă amândoi și nu vrem să dăm mai mult de 50 de lei pe o comandă (care nu este pizza), devinde o provocare. Așa că dacă aveți recomandări de restaurante cu livrare la domiciliu, nu le țineți doar pentru voi 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Ce servicii de livrare de mâncare la domiciliu folosiți?

  1. Daniel Militaru

    Eu aici in Ploiesti mor de foame, ma gandesc sa’mi deschid eu propria pizzerie ca sa am de unde cumpara. De cate ori comandam pizza, aceelasi fel imi vedea sub alta forma si ingrediente.

    Am crezut ca’n Bucuresti e altfel.
    Ultima data cand am luat a fost datorita unei reclame 2 la pret de 1, si datorita faptului ca era de la Orhideea si credeam ca acolo sunt lucruri mai ok.
    Am ajuns cu ele la masina, imi era o foame incat orice trebuia sa mi se para bun. Desfac una din ele, pufoasa, big, o miros niciun miros, o gust niciun gust. Dupa un timp mi’a ramas o senzatie ca de dupa anumite doctorii. Le’am dus inapoi pe amandoua, buna crestere m’a impiedicat sa le plasez in capul lor, se vedea dupa comportament cu cine aveam de’a face. Vine si sefa, nu era comunicativa deloc asa ca am plecat si am renuntat la tot.

    Reply
    1. Revo Post author

      În București 98% din pizzerii sunt proaste. Din categoria “pe bandă rulantă”, mie nu-mi place decât Domino’s Pizza și Pizza Hut (doar în restaurant, nu și la livrare). Și mai sunt diverse alte mici restaurante care fac pizza bună. Dar pizzele din mall-uri și centre comerciale nu le recomand.

    2. Marius

      Confirm. E nebunie mare in Ploiesti cu mancarea. Daca pe zi mai ai cate ceva, seara sunt foarte multe porcarii. Gasesti shaorma si Mc. 🙂

  2. November Morn

    Nu mai incercati variante 2 in 1. La nimic. Cu atat mai mult la mancare. Mancarea buna, proaspata si hranitoare costa mult.

    Reply
    1. Dax

      Asa cum spui e cel mai sigur si in unele cazuri adevarat.
      In general mancarea trebuie sa fie ieftina, scumpa e in tarile sarace, ideea e ca mancarea trebuie sa fie ieftina si in acelasi timp naturala sau bio, nu sa profiti ca nu are conservanti si sa suprataxezi.
      Mancarea cu conservanti ar trebui sa se dea gratis dupa mine.
      La restaurant e altceva, e alta discutie.

Spune-ți și tu părerea: