Cea mai bună pulpă de rață (la IKEA)

By | July 27, 2019

Miercuri seară ne plimbam prin IKEA căutând masă și scaune de bucătărie. Când am ajuns în dreptul restaurantului am văzut că aveau pulpă de rață. Am zis: “ok, hai să încercăm, ce se poate întâmpla?”. Cred că înainte mai mâncasem la restaurantul IKEA o dată sau de două ori, pentru că nu sunt fan chifteluțe.

Am dat 30 de lei pe un meniu alcătuit din pulpă de rață și o garnitură de bulgur, ragut, broccoli și spanac. Când am văzut că pulpa este destul de mare, nu-mi făceam speranțe prea mari, crezând că nu va fi destul de bine făcută. Am gustat de două ori din ea și apoi m-am oprit să-i fac poză.

pulpă rață restaurant ikea

Pur și simplu foarte gustoasă. Carnea era fragedă, cu un gust ușor sărat și se desprindea ușor de pe os, iar pielea foarte bine făcută, fără să rămână grăsime sub ea. Nu mă așteptam să găsesc tocmai la IKEA o pulpă atât de gustoasă.

Am tot încercat pulpa de rață la diverse restaurante și toate au fost mediocre. Fie foarte fade, fie cu multă grăsime sub piele șamd. Doar în două locuri au fost pe placul meu. În Budapesta, la Hungarikum (ce din poza de mai jos) și în București la DonCafe Braserie – încă un loc la care nu te-ai fi așteptat.

pulpa rata budapesta

Nu știu dacă pulpa de rață face parte din meniul zilnic, dar dacă se nimerește să fiți în IKEA și să aibă așa ceva la restaurant, vă sfătuiesc să încercați.

P.S: Am găsit și masă și scaune 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cea mai bună pulpă de rață (la IKEA)

  1. Catalina

    Mie mi-a placut si rata pe varza de la casa doina. Foarte buna <3

    Reply

Spune-ți și tu părerea: