Cel mai tare Escape Room din galaxie

By | January 22, 2016

Am fost aseară la Breakout, într-o camera cu tematică Star Wars. Pe scurt, se presupune că tu ești pe Death Star și că trebuie să evadezi. Am să vă spun aici cum a fost, fără poze, ca să nu vă dau vreun spoiler. A fost total diferit față de primul la care am fost. Aici toată camera era puternic tehnologizată, chiar mi-a făcut plăcere să văd că cineva a gândit atât de în detaliu toți pașii.

Bineînțeles, am folosit Forța, așa că am sărit peste vreo doi pași. Așa că atunci când am cerut primul indiciu, ne-au dat rezolvarea la un puzzle pe care noi deja îl rezolvasem. Ei spuneau că totul este liniar și că nu ai cum să treci la următorul nivel fără să rezolvi puzzle-ul actual. Oricum, aceste glitch-uri nu au stricat cu nimic jocul.

Mie mi-a plăcut muult mai mult decât prima experiență, mai ales că nu am mai găsit ușa în primele 10 minute. Alice spune că i-a plăcut mai mult în partea cealaltă, pentru că erau mai multe jucării prin cameră. Dacă ați mai fost și la X Hostel, să nu vă așteptați la o zonă atât de mare de joc ca acolo. Camera cu Star Wars este perfectă pentru 4 oameni, doi sunt prea puțini iar 6 ar fi cam înghesuiți. Noi am reușit să evadăm în 56 de minute, la limită.

Nu am pus poze din încăpere pentru că și ei s-au ferit să ne facă poză acolo. Ar fi păcat un spoiler pentru că se vede că au muncit mult la decor. Oricum, camera are tot ce v-ați dori de la o cameră cu Star Wars, inclusiv un R2-D2 foarte bine construit. Ok, poate o poză din afara camerei nu strică.

star-wars-escape-room

I find your lack of faith distrubing.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cel mai tare Escape Room din galaxie

Spune-ți și tu părerea: