Cheeseburger cu wasabi în Drumul Taberei

By | August 28, 2015

Acum două sau trei week-end-uri am luat metroul și am mers la o terasă din Drumul Taberei, unde am auzit că ar fi hamburgeri buni. Terasa se numește Frater și aparține de restaurantul ăla cu meniuri pentru barosani. Trebuie să recunosc că după ce am citit meniul ăla nu prea aveam așteptări, dar terasa arăta foarte bine.

Am ales doi cheesburgeri cu wasabi (25 lei cu tot cu cartofi) și nu am fost dezamăgiți. Platoul arăta foarte frumos, se vede că se străduiesc. Să încep cu ce a fost rău, cartofii au fost mulți și degeaba. Am mai mâncat cartofi congelați, dar ăștia parcă prea n-aveau gust. Aș fi preferat o cantitate pe jumătate, dar să aibă gust măcar.

cheeseburger-frater-1

În schimb cheeseburger-ul a fost chiar bun. Este unul dintre puținele locuri în care știu cât să țină chifteaua pe grătar. Era făcută exact așa cum trebuie, rozalie și suculentă la interior, deși nu m-au întrebat cum o vreau. Lui Alice i-a plăcut mai mult decât mie. Mie mi s-a părut un pic cam sfărâmicioasă și parcă n-a avut ceva condimente ca să-i dea un gust mai aparte. Cred totuși că gustul ar fi foarte apreciat de cei care nu suportă chiftelele mai afumate, cum sunt cele de la Oro Toro.

 

Cheeseburger-ul mai avea o felie de salată, puțină ceapă, un castravete și o felie de brânză topită care într-adevăr se potrivea de minune cu tot restul ingredientelor. Şi chifla a fost ok, nu este din aceea sfărâmicioasă. Sosul de wasabi (un hrean japonez) nu este iute și deși ne-a făcut să alegem acest burger, nu mi se pare că aduce cine știe ce contribuție la gustul lui. Mi se pare că seamănă la gust foarte mult cu salsa verde și cam atât.

Într-un moment de plictiseală, am făcut poze și la meniu:

Dacă stați prin zonă încercați Frater, merită. Terasa este la trotuar, însă este amenajată în așa fel încât să nu se uite în gura ta trecătorii.

cheeseburger-frater-4

Nota 10 din partea mea pentru muzică. Aveau un DJ care stătea pe acolo prin fața unui laptop și chiar ne întrebam de ce este nevoie de un DJ, când ar fi putut să lase un playlist să cânte. Însă omul se uita la mese și adapta muzica în ton cu clienții. Așa că am ascultat numai muzică bună: Chris Rea, Oscar Benton, Dean Martin și Leonard Cohen. S-a potrivit de minune!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cheeseburger cu wasabi în Drumul Taberei

Spune-ți și tu părerea: