Cineva vinde mașina mea pe OLX (fără ca eu să știu)

By | March 24, 2022

Acesta este unul dintre pericolele de a avea o mașină populară și foarte dorită. Te trezești că îți dau prietenii mesaj și îți spun: “Hey, am văzut că ai pus mașina la vânzare pe OLX.”.

Moment în care tu zici tradiționalul “DAFUQ?!”

Și-ți trimit anunțul. Și te uiți la poze și ești șocat. Chiar e mașina ta!

Bineînțeles, cineva a decis să dea un anunț folosindu-se de pozele făcute de mine mașinii mele. N-a avut însă poze cu bordul, iar acolo a pus niște poze de la un alt Spring, al cărui meniu era în poloneză sau o altă astfel de limbă ciudată.

Bine, nu-i chiar același model. A noastră este o banală Dacia Spring. Modelul vândut de el este mult mai avansat. Este o Dacia Logan Stepway Dacia Spring Electric. Practic 2 în 1.

Și a pus anunțul și pe Autovit, cum se cuvine:

Evident, am făcut plângere la OLX și Autovit, le-am scris că vânzătorul se folosește de pozele mele. Moderatorii au șters ambele anunțuri. Până când zilele trecute mi-au dat din nou niște prieteni să mă întrebe de ce vând Spring-ul. Omul a recidivat:

O să-i fac din nou plângere și probabil că anunțurile vor dispărea, dar nu-i exclus ca pe viitor să mai apară anunțuri care folosesc pozele mele. Articolul despre Dacia Spring este unul dintre cele mai citite din istoria blogului. Și probabil că aceste fotografii apar destul de sus la anumite căutări în Google. Ce să-i faci, riscurile meseriei.

Altfel, Spring-ul este sănătos și voios, mulțumesc de întrebare. Are numere de înmatriculare permanente acum, am ieșit din iarnă, e un pic mai murdar decât în pozele de mai sus, i-a crescut autonomia, i-a crescut prețul (valuarea!). Zero lei dați pe carburant în ultimele 4 luni, zero probleme so far.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Cineva vinde mașina mea pe OLX (fără ca eu să știu)

    1. Revo Post author

      Am luat-o cu 8.500 deci o dau cu 11.200, că i-am mai adăugat niște plus valuare.

  1. Dan

    O mică corecție: nu e ”valuare” ci fie ”valoare”, fie ”evaluare”… sau E-valoare

    Reply
  2. Berilac

    Nu poti suna la numarul ala sa-l intrebi ceva de genitoarea lui?

    Reply

Spune-ți și tu părerea: