Ciudat cu Bill și Melinda

By | May 4, 2021

Tocmai citeam “The Everything Store” și constatam că MacKenzie a avut o contribuție semnificativă în evoluția Amazon. MacKenzie a plecat împreună cu Bezos de la conducerea fondului de investiții de unde lucrau și s-a dus alături de Bezos să împacheteze cărți într-un depozit din Seattle. Apoi pe lângă părinții lui Bezos care au cotizat la afacere, au fost și cei ai lui MacKenzie, care au investit dublu în Amazon la început. Au fost parteneri în viață și în business aproape 30 de ani, apoi Jeff a avut alte priorități și s-au despărțit.

Mă gândeam că singurii care au relație cât de cât funcțională sunt Bill și Melinda Gates. Apoi am închis cartea din cauză că am primit o notificare. Deschid știrea și bum: “Bill and Melinda Gates are divorcing”.

Și apoi mi-am adus aminte că fix înainte de pandemie mă uitam cu plăcere la “Decoding Bill Gates” și chiar mă miram că soții Gates au decis să participe la acest documentar. Au povestit multe de la începutul relației lor și păreau genul de cuplu pe care nimic nu îi mai poate despărți din moment ce au trecut prin tot felul de încercări.

Îl admiram pe Bill și mă gândeam atunci că mi-ar plăcea să ajung la 60-70 ani și să lucrez alături de soție la un proiect care să ajute oamenii din jur. Să ne ținem mintea ocupată cât mai mult, ca să nu derapăm.

Cumva acum sunt mirat de faptul că o serie de oameni foarte pragmatici și calculați nu sunt capabili să rezolve niște diferențe după ce au petrecut zeci de ani împreună. Jobs nu prea era fan familie, Bezos a avut alte treburi, Bill și Melinda s-au dus. De la Elon n-am nicio pretenție, că ăsta încă e adolescent.

Pe mine nu cred că m-ar încălzi cu nimic să văd multe zero-uri în bancă dacă aș ști că n-am alături o persoană cu care să îi împart și în care să am încredere deplină. De-asta cred că acum tocmai am devenit un pic mai bogat decât Bill Gates 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Ciudat cu Bill și Melinda

  1. vlad

    De vazut peste 20-30 ani daca mai ai aceleasi dorinte ca acum 😀

    Reply
  2. fiji

    jobs avea familie, si multe relatii nesanatoase cu ele, sunt cateva marturii si carti, e de groaza, cateodata e mai bine sa nu stii ce iti fac idolii

    Reply

Spune-ți și tu părerea: