Tocmai când începuse să îmi placă Grand Tour…

By | April 27, 2021

Mi-am făcut din greșeală abonament la Amazon Prime, și dacă tot l-am făcut, am zis să mă uit și eu ce mai fac Clarkson & Co. Am mai avut o tentativă atunci când a debutat Grand Tour pe Amazon, eram entuziasmat.

Nu știu de ce m-am oprit atunci. Fie nu m-a convins noul format, fie primele 2-3 episoade au fost plictisitoare, fie nu avem unde să-l văd. Cert este că m-am oprit.

M-am uitat acum la sezonul trei, filmat în 2019, și mi s-a părut foarte bun. Cred că-i cea mai bună comedie cu mașini pe care am văzut-o. Mașini mișto, comparații inutile, glume mai mult sau mai puțin subtile, maimuțăreala specifică. Am râs și eu și Alice mult mai mult decât la ultimele filme de comedie la care ne-am uitat și am dus sezonul la capăt.

Și tocmai când începea să ne placă… bam! “We are sorry, but the show as you know it has come to an end. This is the last episode”. Lacrimi, cade cortina.

Cei trei fac acum special-uri pentru Amazon. Mie oricum mi s-a părut cam plictisitor special-ul cu Mongolia din sezonul 3, dar cel separat, cu Cambodgia chiar m-a plictisit teribil. Ultimul în schimb, cu Madagascar, mi s-a părut mai ok.

Totuși, acum că tocmai am redescoperit Grand Tour, îmi pare rău că l-am și pierdut. Nu mă interesează să văd show-urile lor separate. Nu-mi pasă ce face James May singur în Japonia sau ce face Hammond pe o plajă pustie. Mie mi se pare că au haz la pachet. Iar formatul Grand Tour cred că ar fi mers dacă renunțau la Conversation Street, rulau mai multe mașini și chemau mai mulți invitați.

Asta este, cred că show-urile de pe YouTube le-au cam mâncat din audiența celor trei.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Tocmai când începuse să îmi placă Grand Tour…

  1. GuestStar

    Sau poate ar fi trebuit să meargă ei pe YouTube. Desigur, nu sunt aceiași bani dar făceau lejer milionul de subs și de-acolo o bună parte probabil ar fi plătit taxa aia de membership. Mă uit la Edd China, cel care a fost la Wheelers Dealers. Și-a găsit un format de „emisiune” pe YT, are echipă, are sponsori și vizualizări și cel mai important – nu e așa de cunoscut precum sunt cei 3 dar mi se pare că începutul e bun pentru el.

    Probabil nici platforma aia de la Amazon nu-i avantajează dar cel mai probabil vârsta le-a mai tăiat din elan. Și nici nu cred că mai pot acumula public nou, public care oricum e împărțit între atâtea servicii de streaming. Cât despre formatul emisiunii, au încercat să se reinventeze dar plătesc tribut formatului Top Gear cu care lumea îi asociază.

    Reply
    1. Revo Post author

      Cam greu să vină ei pe YT. Oricât de puțini bani ar face din TV/VOD tot vor fi mai mulți decât oricât de mulți ar putea să facă de pe YouTube. Și cred că încă au câștiguri fabuloase de la Amazon. Culmea e că sunt atâtea servicii de streaming, dar nu și car show-uri. Adică nu știu ce car show are Netflix sau HBO GO, deși sunt de mult abonat acolo.

  2. vlad

    Noi ne-am apucat de curand de top gear de la inceput. Bineinteles vom vedea doar pana la sezonul 22 si apoi trecem la grand tour.
    Eu m-am uitat la cateva sezoane cu prezentatorii noi, in diverse formule -> oribil

    Mie imi placea mult conversation street, in schimb nu mi-a placut acel versus intre celebritati anonime.

    De acord Mongolia a fost bleah, Cambodgia oribil, Madagascar ok.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: