Civic Alert – aplicație pentru raportat problemele din oraș

By | November 24, 2015

Acum două săptămâni am văzut o șină de tramvai dezlipită pe bulevardul Ferdinand I, în zona Foișorul de Foc. Mi-am aduse aminte de întâmplarea tragică de acum ceva timp și m-am gândit să sun undeva s-o raportez. Pe moment n-am știut unde așa că am făcut o poză cu gândul să sun când parchez mașina. Şi așa a rămas, am uitat imediat ce am parcat.

Civic Alert este o aplicație prin care ar trebui să poți raporta problemele din oraș. Faci o poză, pui pin-ul pe hartă și echipa Civic Alert se ocupă mai departe de gestionarea relației cu autoritățile. Încă nu știu foarte multe detalii despre cei din spatele aplicației, cine se ocupă de cereri și mai ales cum se susțin financiar. Spun că se bazează pe donații, dar a trebuit ceva capital și pentru a dezvolta aplicația.

Eu vă recomand s-o instalați și să vă adăugați deja numele și numărul de telefon în cont. Astfel, când va fi ceva de raportat, să o puteți face rapid. Şi eu am de gând s-o folosesc, dar dacă o faceți voi înaintea mea, lăsați-mi un comentariu să-mi spuneți dacă a funcționat.

Sursă: Metropotam – da, încă mai există metropotam.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Civic Alert – aplicație pentru raportat problemele din oraș

    1. Revo Post author

      Am căutat informația aceasta înainte să scriu articolul și nu prea am găsit. Încercarea moarte n-are 🙂

Spune-ți și tu părerea: