Coletele din Marea Britanie aduc și mai multă aglomerație la oficiile poștale cu vamă

By | February 12, 2021

Se pare că sunt doar două oficii poștale cu vamă în București. Unul este cel de la Calea Văcărești iar celălalt este la Izvor, pe Bulevardul Libertății. Nici unul dintre ele nu mai are acum program și sâmbăta.

Cine a trecut pe la unul dintre ele știe că în mod normal este aglomerat și se stă la coadă. Eh, acum imaginați-vă că toate coletele din Marea Britanie care înainte ajungeau la oficiile poștale de cartier au fost redistribuite acum la una din cele două vămi din cauza Brexit-ului. Un prieten a fost ieri să ridice un colet și mi-a trimis această poză:

El a rezolvat relativ rapid. N-a așteptat decât 30-40 de minute. Am fost și eu astăzi la cel de pe Libertății și din fericire nu era coadă. M-am bazat pe faptul că fiind o zi cu ninsoare, cei care au de ridicat un colet vor amâna. Am pariat bine și am rezolvat în aproximativ 10 minute. După ce am ieșit din Poștă chiar s-a oprit ninsoarea și a ieșit soarele. Universul a răsuflat ușurat!

Așadar, dacă aveți ceva de comandat din UK și nu se livrează decât prin Royal Post, poate ar fi bine să vă gândiți de două ori. S-ar putea să pierdeți timpul așteptând la coadă la Poștă. Și având în vedere că suntem în pandemie, cel mai probabil veți aștepta afară.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: