Telekom România instalează stații de încărcare pentru mașini electrice

By | February 11, 2021

Iată o știre interesantă. Telekom România s-a apucat să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice. Primul astfel proiect este la Galați.

De fapt Primăria Galați a decis să instaleze o rețea publică, iar Telekom România a câștigat licitația. Vor fi instalate 15 stații, fiecare cu posibilitate de încărcare la 50 kW curent continuu și 22 kW AC.

Chestia asta e mișto din mai multe motive. În primul rând mi se pare o integrare destul de “naturală” a stațiilor de încărcare printre serviciile unui operator telecom. Telekom România este primul operator care face acest lucru, sper să urmeze și alții. Ar fi un diferențiator interesant: “Îmi fac abonament la Telekom pentru că au cea mai mare acoperire … de stații de încărcare.”

Și sincer, în al doilea rând, d-abia aștept să apară glumele de genul: “Îmi încarci și mie mașina? Că eu nu mai am credit…” 🙂 Sau probabil că dacă vor instala stații de încărcare și alți operatori vom ajunge din nou la chestii de genul: “Ah, sunt din altă rețea … nu pot să reîncarc…” 🙂

În fine, sper să nu fie doar un proiect singular.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Telekom România instalează stații de încărcare pentru mașini electrice

  1. Adi

    Foarte tare! Asta chiar e o livitura pe care o dă Telekom. Probabil, abonații vor avea ceva avantaje. Normal. Nu cred că oricine altcineva nu va avea acces. Banii lor nu ie buni?

    Reply
    1. SirNeo

      E un proiect al primariei din Galati implementat de Telekom. Vor mai implementa statii in Ramnicu Valcea si Giurgiu
      Ma indoiesc ca abonatii vor avea avantaje.

  2. Nicu

    Sa speram ca or sa rămână si întregi ca la noi e lumea curioasa sa vadă din ce sunt făcute!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: