Concurs rapid: PlayStation oferă două invitații la Game On

By | November 3, 2017

Game ON! a început de astăzi la Pavilionul C1 de la Romexpo. Este primul eveniment dedicat pasionaților de gaming, în care accentul se pune în primul rând pe jocuri, și nu pe produsele auxiliare.

Prima ediție este sponsorizată de Activision și Blizzard Entertainment, astfel că veți avea ocazia să vedeți (și să jucați) toate jocurile din portofoliul lor: Call Of Duty WWII, Destiny 2, Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo 3, Hearthstone, Starcraft Remastered, Guitar Hero Live, Crash Bandicoot dar și World Of Warcraft.

Evident, așa cum îi stă bine unui “festival” de acest gen, vor fi și boardgames, cosplay-eri și mult fandom 🙂

Eu ofer pe blog, împreună cu PlayStation, două coduri pe care le puteți activa pe site-ul evenimentului, pentru a primi invitații pentru tot week-end-ul. Le dau la schimb, dacă îmi spuneți ce joc vă place (sau v-a plăcut) cel mai mult de la Blizzard sau Activision. Dacă sunt mai mulți doritori, facem o extragere cu random.org la ora 17:00.

Eu recunosc că sunt #fandemic Call Of Duty, și că d-abia aștept să joc WWII. Deși am jucat foarte multe shootere din al doilea război mondial, cumva tot nu mă satur 🙂

UPDATE: Am tras o fugă până la Romexpo și am făcut câteva poze cu ce se întâmplă pe acolo. Deja erau mulți prichindei, nu știu dacă va avea cineva loc de ei pe parcursul week-end-ului 🙂

Nota 10 pentru standul Call Of Duty WWII:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Concurs rapid: PlayStation oferă două invitații la Game On

  1. Revo Post author

    Concursul s-a încheiat. Felicitări, ați câștigat toți trei! 🙂 Vă trimit imediat codurile pe mail.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: