La Corndog Caravan pentru un Corndog și un Smash Burger decent

By | June 6, 2024

Week-end-ul trecut ne-am plimbat pe la Universitate și mi-am adus aminte că prin zonă este Corndog Caravan, terasa unui american care sub deviza “american carnival food” servește un tip de street food cât se poate de … american.

Este de fapt o terasă fără pretenții, în curtea unei case de pe Jean Louis Calderon 49. În curte sunt vreo 10-15 mese cu câte 2-4 scaune, iar în interiorul casei este taproom-ul celor de la Hop Hooligans.

Meniul este cât se poate de nesănătos, cu toate preparatele deepfried și cu unele dintre ele într-un aluat destul de dulce, deci îmi imaginez că era și cu zahăr din belșug. Ca să vă faceți o idee despre loc, printre deserturi se află și “Deepfried Snickers”.

Noi am luat un corndog care, vorba altora, este de fapt un fel de covridog pe băț. E pur și simplu un crenvurșt dat printr-un aluat (probabil de mălai) și apoi prăjit în baie de ulei. Cam așa arată:

Nu a fost așa grețos cum pare din descriere. Crenvurștul a fost bun la gust, un pic afumat. A fost ok per total, cam dulceag din cauza aluatului, dar cam atât. It is what it is. Crenvurșt în aluat. E genul de preparat pe care l-am luat din curiozitate și pe care probabil nu-l voi mai încerca și altă dată.

Am luat însă și un Oklahoma Onion Burger, care este un smash burger.

A venit cu multă ceapă și cu brânză topită în interior și cu un castravete murat alături. Burgerul a fost bun, dar nu memorabil. Chifteaua mi s-a părut că nu a avut acel gust bun de arsură specifică unui burger zdrobit pe plită, iar chifla este din cele galbene în interior, care mi se pare că au un gust prea dulce.

Din punctul meu de vedere, prefer oricând smash burgerii de la Mario’s Osteria.

În final am mai luat și ” Grilled Chicken Pizzadilla

A fost o quesadilla generoasă ca porție, cu ingrediente tăiate mai din topor (in a good way). Oricum, comfort food. Bună, dar nothing to write home about, vorba americanului.

Per total mi s-a părut că toată mâncarea a fost un pic dulceagă și asta făcea ca și gustul berii să fie un pic mai amar decât mi-l doream. Am luat niște IPA de la Hop Hooligans.

N-am luat și Snickers deep fried pentru că ne place viața noastră așa cum este, fără diabet.

Iată meniul complet:

Per total mi s-a părut că toată mâncarea a fost un pic dulceagă și asta făcea ca și gustul berii să fie un pic mai amar decât mi-l doream.

În concluzie, apreciez inițiativa, însă data viitoare când voi mai veni voi veni în principal pentru bere 🙂 Posibil să încerc și niște chicken in beer batter sau un chicken sandwich, nu zic nu. Dar cred că trebuie să vin cu solnița de sare.

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: