Cum a fost la Bloggers Lan Party v2

By | April 10, 2013

Credeam că sunt om serios. Din clasa a XI-a de liceu n-am mai pus mâna pe Counter Strike 1.6. Mă lăudam că am reușit să mă las de sportul numit “gaming” și îi priveam de sus pe tovarășii care încă mai erau consumatori: “Ce mă, tu încă mai joci ?”. Cum să îi privesc eu pe aceeași oameni în ochi și să le spun că m-am jucat alături de alți bloggeri timp de 12 ore ?!

Maestrul de ceremonii și responsabilul pentru cele peste 12 ore de bună dispoziție este Toma Nicolau. În total au fost 24 de oameni. Găsiți lista completă la Toma pe blog. Personal nu cunoșteam pe nimeni dintre cei prezenți. Vag, știam 3-4 oameni de acolo iar pe Cabral l-am văzut odată în Afi 🙂 Dacă la început am fost mai reticent, spre sfârșit am început să mai ciripesc și eu de dragul de a-mi auzi vocea.

bloggers_lanparty_2 bloggers_lanparty_3 bloggers lan party featured bloggers_lanparty_10

La capitolul jocuri, Vedeta serii a fost World Of Tanks.  Până la momentul anunțării evenimentului eu aveam la activ 4 bătălii cu fiecare tanc în parte. După ce mi-am anunțat intenția de a participa m-am pus cu burta pe carte. Am mai jucate câteva zeci de jocuri și chiar am făcut un Platoon cu o noapte înainte de Lan Party. Inutil, fugeam pe hartă ca un iepure speriat. Dacă nu muream primul, eram oricum printre primii care dădeam ochii peste cap. Performanța cu care mă laud este că am reușit să fac 2 kills într-un meci pe care oricum l-am pierdut.

Clientul preferat a fost nwradu cu care m-am întâlnit în majoritatea rundelor. Refu și cu Nihasa m-au exasperat cu “norocul” lor. Au căzut de acord să mă distrugă amândoi după ce i-am lăsat cu 7% Hp iar ultimul dintre ei mi-a dat și 1 Player Kill, ca să fie treaba bună. Faza serii a reușit-o Ariel care a distrus 2 adversari după ce aceștia l-au aruncat într-o groapă.

Am parcat tancurile și ne-am jucat și un pic de Team Fortress 2. Aici am fost fruntaș în clasament dar pentru asta trebuie să-i mulțumesc lui Ovidiu, cel mai bun Healer pe care îl poate avea un Heavy. După TF2 am prestat și un Dirt 3 scurt.

bloggers_lanparty_6 bloggers_lanparty_4 bloggers_lanparty_11 bloggers_lanparty_8

Sponsorii și premiile au fost mulți și multe. Romtelecom ne-a pus la dispoziție o sala, conexiunea la internet, tricourile, catering și l-au ajutat și pe Toma cu transportul și logistica. ClickShop a furnizat un ditamai monitorul de 27″ (Samsung SyncMaster S27B550V) și 5x Logitech G700. Asus a plusat cu 24 de sisteme noi și o pereche de căști Asus Echelon drept premiu. evoMAG ne-a făcut cadou 2 jocuri (Dirt 3 și Half Life 2: Orange Pack) dar ne-au adus și 24 de dongle-uri wireless prin care să ne putem conecta la serverul Romtelecom. Nici BitDefender nu putea să ne lase neprotejați, au oferit 24 de licențe Total Security 2013 și un tricou foarte tare. Trebuie să recunosc, mi s-au scurs ochii toată seara uitându-mă la showcase-ul celor de la ROCCAT, în special după mouși. De 3 luni mă chinui să mă hotărăsc ce mouse de gaming vreau iar unul din cei 2 Savu sau 3 x Kone Pure oferiți drept premiu mi-ar fi ușurat decizia.

bloggers_lanparty_7 bloggers_lanparty_5 bloggers_lanparty_12 bloggers_lanparty_9

Cam așa a fost Bloggers Lan Party – ediția II. Mi-a plăcut și m-am distrat atât de bine încât nici nu știu cum a trecut timpul. Să fie cu iertare dacă am făcut vreo glumiță proastă … oboseala, entuziasmul. Mie mi-a făcut plăcere să vă cunosc pe toți, drept dovadă stau friend requesturile fără discriminare.

Mai multe poze puteți găsi la mine, la Zdeto sau la Romtelecom pe facebook.
Să nu uit, mulțumesc răzvanbb pentru sesiunea de troubleshooting și felicitări Toma pentru un eveniment reușit.

P.S: Cei 24 de coechipieri au decis să-mi retragă tricoul de joc … până la ediția viitoare !

[youtube=http://youtu.be/VVtKQs44lgw]

[youtube=http://youtu.be/2F5JoweZtnI]

Update: Mai jos aveți articolele camarazilor:

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

15 comentarii la “Cum a fost la Bloggers Lan Party v2

  1. Refu

    Nu stiu ce tot faceai dar numai in calea mea apareai, daca nu la mine te duceai spre Nihasa :))

    Editia a 3-a o sa fie un joc la care o sa te descurci, presimt asta.

    Reply
  2. Pingback: Cum a fost la Bloggers Lan Party | Pandutzu.com

  3. Ariel

    Fain, poate tura viitoare reuseșc să-mi fac timp în program și să pot să mă înscriu. Îmi pare rău că sunt călare pe WoT de la începutul anului …

    Reply
    1. revo Post author

      Ar fi meritat o vizită din Brașov City până în București, nu ai fi regretat. Plus că am fi avut ocazia să vedem 2 Arieli în luptă.

    2. revo Post author

      Ha, ce tare. Felicitari pentru poze. Pacat de rezultat 🙁

  4. Pingback: Totul despre Bloggers Lan Party -ediția II. Urmează multe altele - Toma Nicolau Blog

  5. Pingback: Zero calorii » Blog Archive » Bloggers Lan Party editia a doua – “a boys night”

  6. Pingback: Bloggers Lan Party -editia II in imagini | Laptop News

  7. Daniel

    Vaaai! Deci trebuie sa ma apuc de scris mai des pe blog, poate ma baga si pe mine lumea-n seama! :))

    PS: I’m not installing World of Tanks! I’m not installing World of Tanks! I’m not installing World of Tanks! Oh crap!

    Reply
    1. revo Post author

      Salut ! Ai grija, e addictive ! După fiecare meci zici “la naiba, încă unul că în ăsta le dau să le sară capacele !”

  8. Pingback: revoblog.ro | Hai la Bloggers Lan Party – ediția 3

  9. Pingback: Bloggers Lan Party II - Impresii , foto + video | Refu Blog

Spune-ți și tu părerea: