ZVON: Vodafone lansează abonamentele nelimite RED

By | April 12, 2013

Ieri majoritatea influencerilor au lansat câte un video prin care ne îndemnau să mergem Vineri, 12 aprilie în magazinele Vodafone, îmbrăcați în roșu. Toți sunt foarte secretoși și nu vor să spună mai multe decât că Vodafone are ceva pregătit pentru noi. Având în vedere că această campanie este cu circuit închis (se desfășoară exclusiv online), tind să cred că se va întâmpla ceva interesant.

Tot ce am putut să aflu despre mâine este că Vodafone va lansa o clasă nouă de abonamente. Abonamentele se vor numi Vodafone RED și vor fi nelimitate. Pare viabilă informația. În UK și Portugalia această clasă există deja. Chiar și în România, Cosmote și Orange au o formă asemănătoare de abonamente.

Nu știu însă și în ce sens sunt “nelimitate” aceste abonamente de la Vodafone. Probabil vor urma modelul celor din UK și vor fi nelimitate doar pe partea de voce și SMS, urmând ca traficul de date să fie limitat undeva la 1GB.

vodafone red portugalia vodafone red uk orange business nelimitat cosmote nolimit

Despre surpriza pregătită celor ce vor vizita mâine magazinul nu știu prea multe dar am speranțe mari. Dacă Vodafone ar fi făcut reclamă și la TV nu m-aș fi așteptat la mare lucru la fața locului, probabil un pix cadou. Pariul pe care îl pun eu este că vor da câteva abonamente nelimitate gratis pentru o perioadă scurtă de timp … să zicem 1-2 luni.

Eu voi fi mâine în Vodafone Experience Store din Afi. Singura problemă este că nu am decât tricouri de baschet roșii … și unul de camionagiu. Probabil cel de camionagiu va fi norocosul …

tricou vodafone featured

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “ZVON: Vodafone lansează abonamentele nelimite RED

  1. Laurentiu

    Din ce am citit, au un abonament de 29E cu minute,sms nationate nelimitat + 500mb trafic pe mobil.

    Reply
    1. revo Post author

      Salut, scuze pentru approve asa tarziu la comment. Intrase automat in spam.

Spune-ți și tu părerea: