Cum activezi Facebook Dating (pentru un prieten!)

By | October 24, 2020

Facebook Dating s-a lansat oficial în România. De prea multe ori în ultimul timp rețelele sociale ne-au depărtat de ceilalți, poate ar fi și momentul să ne unească, nu?

De ce să fiu ipocrit, mie întotdeauna mi-a plăcut componenta asta a online-ului. Încă de când intram în vorbă cu diverse (posibil) fete de pe mIRC, cărora le spuneam că am 14 ani, nu 13, ca să par mai matur! Cine-și mai aduce aminte canalele românești de pe Undernet să mi le spună și mie, că am un lapsus acum.

facebook dating romania

Mi s-a părut întotdeauna că un tip așa ca mine, mai introvertit, are mai multe șanse dacă-și plănuiește din timp replicile, după ce în prealabil a studiat bine terenul și și-a pus la punct strategia (ce spontan și romantic, nu?!). Nu mi se pare nimic greșit în a folosi aplicațiile de online dating pentru a spori procentajul de persoane cu care te întâlnești și am mulți prieteni care s-au cunoscut așa. Am mulți prieteni care folosesc deja Tinder și Instagram pentru asta.

cont facebook dating

Facebook Dating probabil va avea mai mult succes decât Tinder, pentru că din 5-6 like-uri, probabil că Facebook te cunoaște mai bine decât te cunosc părinții. Și oricum, Facebook Dating mi se pare că presupune mai puțin commitment decât Tinder. La Tinder trebuie să-ți faci cont nou, să scrii niște chestii despre tine șamd.

La Facebook ai deja cont și au și o funcție denumită “Secret Crush”, prin care pui câteva persoane într-o listă de “crushes”, iar dacă și acele persoane te-au pus pe tine în lista lor, Facebook va dezvălui asta și va face lipeala.

Cum activezi Facebook Dating?

Dacă citești acest articol de pe laptop apasă aici. Dacă-l citești de pe telefon, fă update la aplicația de Facebook (în caz că încă nu ai făcut-o) și apoi găsești opțiunea în meniul extins care se activează prin apăsarea butonului cu trei linii orizontale din dreapta sus:

Facebook spune că nu-i va notifica pe cei din lista ta de prieteni odată ce te înscrii pentru Dating. Cel mai probabil va căuta match-uri într-un cerc puțin mai extins de prieteni.

În concluzie, îl puteți încerca … știți voi, doar de curiozitate, pentru că vă plictiseați, pentru că v-a rugat un prieten să-i arătați ceva, șamd. 😛

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

10 comentarii la “Cum activezi Facebook Dating (pentru un prieten!)

    1. Toi Nicolae Paul

      Nu îmi apare dating am actualizat am și șters Facebook-ul așa cum îmi spunea centrul de ajutor de pe Facebook și tot nu îmi apare

  1. Bogdan

    Nu apare dating acolo sunt actualizate fb, androidul. Nu ii dau de cap. Ajutor.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: