Cum activezi Facebook Dating (pentru un prieten!)

By | October 24, 2020

Facebook Dating s-a lansat oficial în România. De prea multe ori în ultimul timp rețelele sociale ne-au depărtat de ceilalți, poate ar fi și momentul să ne unească, nu?

De ce să fiu ipocrit, mie întotdeauna mi-a plăcut componenta asta a online-ului. Încă de când intram în vorbă cu diverse (posibil) fete de pe mIRC, cărora le spuneam că am 14 ani, nu 13, ca să par mai matur! Cine-și mai aduce aminte canalele românești de pe Undernet să mi le spună și mie, că am un lapsus acum.

facebook dating romania

Mi s-a părut întotdeauna că un tip așa ca mine, mai introvertit, are mai multe șanse dacă-și plănuiește din timp replicile, după ce în prealabil a studiat bine terenul și și-a pus la punct strategia (ce spontan și romantic, nu?!). Nu mi se pare nimic greșit în a folosi aplicațiile de online dating pentru a spori procentajul de persoane cu care te întâlnești și am mulți prieteni care s-au cunoscut așa. Am mulți prieteni care folosesc deja Tinder și Instagram pentru asta.

cont facebook dating

Facebook Dating probabil va avea mai mult succes decât Tinder, pentru că din 5-6 like-uri, probabil că Facebook te cunoaște mai bine decât te cunosc părinții. Și oricum, Facebook Dating mi se pare că presupune mai puțin commitment decât Tinder. La Tinder trebuie să-ți faci cont nou, să scrii niște chestii despre tine șamd.

La Facebook ai deja cont și au și o funcție denumită “Secret Crush”, prin care pui câteva persoane într-o listă de “crushes”, iar dacă și acele persoane te-au pus pe tine în lista lor, Facebook va dezvălui asta și va face lipeala.

Cum activezi Facebook Dating?

Dacă citești acest articol de pe laptop apasă aici. Dacă-l citești de pe telefon, fă update la aplicația de Facebook (în caz că încă nu ai făcut-o) și apoi găsești opțiunea în meniul extins care se activează prin apăsarea butonului cu trei linii orizontale din dreapta sus:

Facebook spune că nu-i va notifica pe cei din lista ta de prieteni odată ce te înscrii pentru Dating. Cel mai probabil va căuta match-uri într-un cerc puțin mai extins de prieteni.

În concluzie, îl puteți încerca … știți voi, doar de curiozitate, pentru că vă plictiseați, pentru că v-a rugat un prieten să-i arătați ceva, șamd. 😛

Share pe Facebook

6 comentarii la “Cum activezi Facebook Dating (pentru un prieten!)

  1. Bogdan

    Nu apare dating acolo sunt actualizate fb, androidul. Nu ii dau de cap. Ajutor.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *