Cum e cu covor pufos

By | September 9, 2016

Dacă mă întrebați pe mine, covoarele cu fir gros, cu puf sau cum li se mai spune, sunt cele mai mișto invenții pe care poți să le calci în picioare. Se simt bine și vara sub picior, dar iarna e vis când te dai jos din pat și calci pe ceva pufos. Măcar până ajungi la gresia rece din baie. Doar că au și câteva dezavantaje.

Noi am stat foarte mult în cumpănă înainte să le cumpărăm și din această cauză m-am gândit să scriu ce părere avem la aproape un an de folosire. Ne-a fost frică să luăm unul mare pentru sufragerie așa că am început cu trei covoare Monaco mici pentru dormitor. Şi bine am făcut.

În primul rând unul mare ar fi greu de aspirat. Pe cele din dormitor le luăm și le scuturăm periodic în cadă. Apoi le și aspirăm. Dar cu cel mare nu prea știu cum poți face. Nu se pune problema să-l muți, și parcă n-aș putea să trăiesc cu ideea că nu l-am aspirat în profunzime. Dar problema și mai mare este că, la fel ca orice alt animal, năpârlesc. Şi fiind fire groase, se văd.

Dacă de la cele trei covoare mici de 70 x 110 cm din dormitor ajung fire prin toată casa, nu vreau să știu cum s-ar întâmpla cu unul mare. Probabil în două săptămâni ai putea să țeși încă un covor din firele rupte.

În concluzie sunt potrivite 1-2 covoare mici prin casă, dar nu aș lua unul mare pentru sufragerie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cum e cu covor pufos

    1. Revo Post author

      Salut, nu știu cum sunt acelea. Eu ziceam de cele cu fir gros, care seamănă cu blana 🙂

Spune-ți și tu părerea: