Galaxy Note 7 – telefonul preferat al geniștilor

By | September 8, 2016

Ştiți că sunt un utilizator al produselor Samsung în măsura în care acestea se potrivesc cu nevoile mele. Şi în ultimii ani acest lucru s-a întâmplat destul de des. Dar nu se poate să nu mă amuze felul în care au sfeclit-o cu unitățile de Note 7 care explodează. De fapt, “explodează” e un termen exagerat. Mai degrabă cred că în timpul încărcării se încălzesc până la punctul în care ajung să se topească. Se întâmplă, au mai fost multe produse cu astfel de glitch-uri.

Dar eu cred că Samsung are puterea de a transforma această criză într-o oportunitate. De exemplu cred că regizorul filmului The Hurt Locker ar plăti bani buni ca să aibă recuzită pentru partea a doua a filmului. Sau poate fac două-trei contracte cu câteva unități de geniști și au scăpat de tot stocul.

note 7 explodeaza

Pe lângă asta, savanții englezi au făcut un studiu din care reiese că “Nine out of ten terrorist would rate Note 7 as the bomb”. Şi am auzit că în Rusia sunt acum o alternativă mai elegantă la banalele Molotov.

 

Dacă niciuna din aceste variante nu funcționează, ar putea să încerce asocierea cu artiști renumiți pentru promovare la nivel mondial. Iată două exemple potrivite:

Şi în final, dacă chiar nimic nu funcționează, cred că s-ar vinde și fără marketing, cu condiția să fie listate în magazin la un preț exploziv.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Galaxy Note 7 – telefonul preferat al geniștilor

Spune-ți și tu părerea: