Cum se aude când bat tacheții

By | November 13, 2014

În urma unei greșeli regretabile, acum de la turometru a ajuns odată pe roșu. De atunci, m-am ales cu un tachet defect. Zgomotul este pregnant când motorul este rece. Cel mai bine poate fi asociat cu zgomotul unei mașini de cusut, sau cu cel al unui ceas care bate foarte repede. Iată:

Mai mulți mecanici mi-au spus că n-are rost să desfac motorul doar pentru atât, pentru că nu afectează cu nimic mersul mașinii. Unul dintre ei a spus chiar că este posibil să se fi deformat locașul în care intră tachetul, caz în care nu se rezolvă nici dacă-l voi înlocui. Păreri?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cum se aude când bat tacheții

  1. Ciprian

    Probabil este o operațiune destul de complexă și preferă veșnicul “las-o bă că merge așa”… Cred că ai citit deja pe net că în timp se distruge axa cu came.

    Reply
  2. blondu

    Daca jocul este destul de mare se poate sa nu deschida suficient supapa si atunci….dar dupa mine daca” s-au mai lasat” poti merge linistit, daca bate unul ar fi bine sa vezi ce si cum…nu este o operațiune foarte complexa…doar probabil este bine sa inlocuiesti garnitura unde umbli.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: