Cursuri de telecom

By | June 23, 2015

Ca și în cazul situației liceu-facultate, facultatea se termină undeva pe la etajul 3 iar cunoștințele de care trebuie să ai nevoie la un job încep de pe la etajul 5-6 încolo. Sau poate așa a fost în cazul meu, un elev și mai apoi student de nota șapte-șapte-și-ceva-cu-felicitări.

Ideea ar fi că este foarte greu să te angajezi pe un post bun în domeniul telecomunicațiilor, chiar și după ce ai terminat o facultate în domeniu. Iar dacă ai terminat Electronica și specializarea nu este TST (Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații) sau RST (Rețele și Sisteme de Telecomunicații), chiar nu văd cum ai putea reuși. Partea mișto e că se fac training-uri, dar d-abia după ce te-ai angajat.

Așa că dacă vreți un job în domeniu, un prieten de-al unui prieten a pornit o serie de cursuri de RAN, transmisiuni, DWDM, FTTx și alte asemenea abrevieri, ceva în stilul academiilor care predau CCNA. Săptămâna viitoare, pe 29 iunie, începe un modul pilot de “Optical Transmissions Networks Fundamentals” și e ținut chiar într-o clădire de lângă căminul Leu A.

Fiind la început, prețurile sunt mai mult decât decente (pornesc de la 250 lei) și are și reduceri pentru studenții de la poli. Dacă vă înscrieți, să-mi spuneți și mie cum au fost cursurile și cum predă tipul 🙂

Mai multe detalii pe site-ul AMP Telecom University.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Cursuri de telecom

  1. Ciprian

    Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa apara si asa ceva. Imi pare rau ca nu am avut ambitia sa fac si eu chestia asta (evident ca m-am gandit si dupa ce am terminat facultate).
    Felicitari initiatorilor proiectului !

    Reply
    1. Alex

      Multumim pentru incurajari! Sunt foarte mult apreciate si rare!

      Ne pare bine sa vedem ca incepe sa prinda tot mai mult.

      Facem tot posibilul sa dezvoltam frumos proiectul si sa organizam cat mai multe cursuri/ training-uri/ workshop-uri si chiar si evenimente in domeniul telecomunicatiilor mobile si fixe.

      Proiectul are foarte mult potential in special pe fondul unui sistem educational, de stat, deficitar din multe puncte de vedere, dintre care cel mai important: calitatea umana si profesionala a profesorilor (nu toti, dar majoritatea)

      Bineinteles ca putem folosi tot ajutorul pe care il putem gasi, deci nu ne ferim sa intemeiem colaborari solide cu persoane care doresc sa se afirme in acest domeniu.

      Pentru o discutie elaborata, ne puteti contacta la office@teluniv.ro

Spune-ți și tu părerea: