Dacia vinde un Jogger echipat pentru camping. Iată ce dotări are și cât costă Jogger Camper

By | January 13, 2023

Am fost recent să fac revizia la Spring și am văzut în showroom un Jogger complet echipat pentru camping, cu cort deasupra, scară, măsuță pentru picnic, ba chiar și chiuvetă, ladă frigorifică și plită electrică.

Iată-l cum arată cu cortul și cu masa montate, deschis ca un briceag elvețian:

Mi-a plăcut când am văzut că în interiorul cortului există chiar și o mufă USB!

Iată-l cum arată și din spate:

Pe lângă masa de picnic mai are și câteva spații de depozitare, o plită electrică:

O ladă frigorifică:

Chiar și o chiuvetă cu apă curentă:

În locul banchetei din spate se continuă acel blat. Ideea este că se poate pune o saltea peste el (pe care am și văzut-o rulată în interior) și se poate dormi și în interiorul mașinii.

Inițial am crezut că e doar o idee de a prezenta Jogger-ul și am zis: “Ce tare! Dacia ar trebui să vândă așa ceva!”. Apoi m-am apropiat și am văzut că într-adevăr, Dacia vinde tot pachetul. Se numește Dacia Camper, iar dotările complete includ:

  • Saltea de dormit;
  • Chiuvetă;
  • Baterie chiuvetă;
  • Rezervor pentru apă curată și apă uzată;
  • Pompă electrică pentru apă la 12V;
  • Plită electrică;
  • Ladă frigorifică;
  • Masă extensibilă spate;
  • Instalație electrică;
  • Invertor 12 V – 220 V de 300 W;
  • Tablou de distribuție energie electrică;
  • Priză la 230 V și 16A;
  • Priză de 12 V pentru frigider;
  • Spoturi LED pe hayon și plafonieră LED în spațiul de dormit;
  • Cort cu saltea pentru două persoane (1.2 x 2 m), cu tot cu scară.

Iată-l și pe video:

@90revo

Dacia Jogger transformată în Camper. #dacia #daciajogger #daciapower #camping #campinglife #campingtents #camper #campervan #camperlife #ourdoor #outdoorlife #cucortul #tuning #jogger #auto #madeinromania #familyvehicle #masina #masinadefamilie #5pasidebine #romania #ianuarie

♬ San Andreas – Radio Edit – Groove Delight

Preț?

Jogger-ul expus era un model cu motor TCe de 110 CP, care are un preț de listă de 18.700 euro. Cel din imagine costa 18.910 euro, cu toate dotările. Amenajarea este realizată de Romturingia și mai costă și ea 6.200 euro. Așadar, un total de 25.110 euro pentru Dacia Camper.

Mi se pare mie sau acesta e cumva primul (și singurul) Camper produs și vândut în România?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Dacia vinde un Jogger echipat pentru camping. Iată ce dotări are și cât costă Jogger Camper

  1. Dragos

    Arata bine de tot cum e facut.
    Din cate stiu e ceva firma la Brasov ce “amenajeaza interioare”. Atat campere pot face dar si masini tehnice cu aparate in ele pentru deplasari la client (am vazut recent un VW T6.1 de la Motul care are in el 3 aparate de service montate ce pot lucra din duba doar scoase pe o sina cum ai scos tu acolo plita aia electrica)

    Reply
  2. Silviu

    E buna ideea pentru promovarea marcii Dacia. Cred ca daca te pricepi un pic si ai sculele necesare poti sa reproduci tot aranjamentul acela pe la 3-4 K EUR. Cel mai scump e cortul.

    Reply
  3. Nicolae Simion

    Arată bine, ideea nu e rea și nu e nouă, a mai existat și Dacia Dokker Camper (ce-i drept, făcută în Maroc) și de asrmenea kituri camper, “Made in Romania”, pentru mai multe mașini.
    Dar… la ce folosește? Nu-i văd utilitatea, pentru că, cel puțin la Jogger, “barele de amarare modulare prezente pe plafon pot susține o greutate de până la 80 kg”! Deci dacă acel cort e de două persoane, ce greutate maximă ar trebui să aibă acele două persoane? Nici măcar o singură persoană, ca mine, care am peste 80 kg nu poate dormi în acel cort! Deci .. la ce folosește? Doar așa, pentru publicitate?
    Oricum, eu sunt dezamăgit de evoluția din ultimii 18 ani de la Dacia. Mașini din ce în ce mai proaste și cu prețuri din ce în ce mai mari! Am Logan 1 de 18 ani, dar nu l-aș da pe un Logan 3 nou și cu asta am spus tot…

    Reply
    1. Revo Post author

      Cortul are o platformă care se montează pe barele de pe pe acoperiș.
      Dacă mi-aș face griji pentru ceva, mai degrabă m-aș gândi cât de mult pot să urc totuși cu o mașină cu motor de 1 litru, super plină, care nu e 4×4. Că de regulă cei cu cortul vor să doarmă prin locații mai remote pe la munte.

    2. Nicolae Simion

      Păi și ce dacă-i “platformă”, barele de acoperiș, acoperișul în sine, nu pot susține mai mult de 80 kg. Riști s-o faci… extraplată! :))
      Și da, ai dreptate, la ce folosește dacă n-are motor și 4×4? Să zicem că ceva motor ar avea versiunea hibridă, dar 4×4 sau măcar AWD tot nu are! Și prețul… ar ajunge spre 40.000€. La acest preț ai alternative mai bune și mai sigure…

Spune-ți și tu părerea: