Doar azi de la Ryanair: bilete de avion pentru Bruxelles la 10€

By | February 19, 2015

Dacă vreți să faceți o aroganță, să vă duceți până-n Bruxelles să beți o bere și apoi să vă întoarceți, Ryanair are doar azi bilete începând de la 10€ pentru plecări în martie sau aprilie. Adică mai ieftin decât autocarul de la București până la Constanța.

Eu tocmai am fost la Bruxelles cu ei și pot să confirm că de banii ăștia nu veți sta în cală, lângă sacii de cartofi. Am rămas chiar plăcut impresionat de serviciile Ryanair. Nu știu de ce dar la dus am beneficiat de Priority Boarding (deși plătisem preț normal) și apoi am stat pe rândul 3 în avion. Un pic mai în față și stăteam în brațele stewardeselor.

bruxelles

Încă o chestie care-mi place, pun mare accent pe punctualitate și se mândresc că 95% din zborurile lor ajung la timp. Aeronava este un Boeing 737-800 și este destul de îngrijită.

Avionul aterizează pe aeroportul Charleroi. Vă mai costă o oră și 34€ dus-întors până în Bruxelles. Nu reușesc încă să-mi dau seama de ce se întrec companiile între ele să ofere prețuri așa de mici către Bruxelles. Dar nu pot să spun că mă plâng.

Sursa: zf

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Doar azi de la Ryanair: bilete de avion pentru Bruxelles la 10€

  1. razorsbk

    Ma uitam eu acum pentru Brugge, dar se pare ca nu au nici o cursa pentru retur, Charleroi -OTP.

    Reply
    1. revo Post author

      Păi depinde când vrei retur, posibil să se mai fi epuizat din bilete.

Spune-ți și tu părerea: