eMAG dezvăluie pentru cititori încă 5 produse care vor fi reduse de Black Friday

By | November 9, 2023

Pentru că am cititori faini, pe lângă produsele pe care le puteți vedea aici, eMAG mi-a trimis o listă cu cinci produse care vor fi la reducere.

Fac parte din categoria produselor cu reduceri masive, care vor fi la cele mai bune prețuri din an. Așa că asigurați-vă că sunteți logați în cont și adăugați unul dintre următoarele produse la favorite:

Televizor LG OLED evo OLED55G23LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa G

Este modelul OLED de la LG de anul trecut, însă este superb ca imagine. Are diagonala de 139 cm și toate tehnologiile posibile, atât pe video ( HDR 10, HLG, Dolby Vision) cât și pe audio (are sistem 4.2 și Dolby Atmos). Și evident, este bun și pentru gaming. Are 4 porturi HDMI 2.1 și este compatibil cu NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync, are VRR și ALLM. Plus 5 ani garanție. Probabil că va fi televizorul best-buy de Black Friday-ul acesta.

Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal Cook4Me CY851130

L-am văzut recent într-un video și mi se pare interesant. Are display și 150 de rețete în memorie. Odată ce pornești o rețetă, îți spun el pas cu pas ce să faci, când să adaugi diferite ingrediente, cât să le lași șamd. Eu unul sunt un fan al tehnologiei în bucătărie, dar avem deja un crock-pot și parcă mi-ar plăcea să-l testez sau să-l văd la cineva acasă înainte să-l cumpăr.

Tigaie grill Tefal Jamie Oliver Home Cook 

Tradiționala tigaie redusă de Black Friday 🙂 Aceasta-i din colecția Jamie Oliver, cu baza groasă și cu model de grătar. Este compatibilă cu toate sursele de căldură (gaz, electric, halogen, inducție, vitroceramic) și are dimensiunea potrivită. Ce este sub 26 cm mi se pare prea mic, ce este peste devine greu de manevrat.

Telefon mobil Samsung Galaxy A34, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Silver

Nu am testat seria Galaxy A de anul acesta, însă m-am jucat un pic cu ele la lansarea oficială. Recomand oricui midrange-urile de la Samsung. Sunt foarte echilibrate ca specificații, OneUI este ok, iar service-ul Samsung este excelent.

Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB, C-Chassis, White

Da! Și PlayStation 4 tot de la Black Friday l-am luat, în 2016 🙂 Acum a sosit momentul ca PlayStation să fie vedeta unui nou Black Friday. Și este chiar modelul pe care îl recomand, cu unitate optică. Eu am cumpărat consola în august, pentru că voiam neapărat să joc God Of War: Ragnarok.

Așadar, ne vedem mâine, 10 noiembrie, la prima oră a dimineții. Până atunci:

  • Instalați aplicația (dacă nu o aveți deja);
  • Activați notificările;
  • Salvați cardul;
  • Selectați easybox-ul preferat;
  • Salvați produsul la favorite.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “eMAG dezvăluie pentru cititori încă 5 produse care vor fi reduse de Black Friday

    1. Revo Post author

      La ora la care le-am postat eu pe blog nu erau. Eu am programat articolul de aseară pentru ora 7 de dimineață, ei le-au anunțat pe la 08:30. Când am primit eu informația nu se știa nici prețul și din această cauză nu l-am pus în articol.

Spune-ți și tu părerea: