Cea mai bună ofertă la un televizor de la eMAG de Black Friday? TV LG OLED de 139 cm

By | November 9, 2023

Da, acesta este. eMAG are în oferta de Black Friday TV-ul LG OLED evo OLED55G23LA. După cum știți, LG este unul dintre promoterii tehnologiei OLED, iar acest TV face parte din gama G2, gama de top de anul trecut. Fiind un OLED, vă puteți aștepta la contrast infinit, un negru foarte intens și bineînțeles, la lipsa blooming-ului specific LCD-urilor.

Imagine

Din ce am citit în review-uri, pare că are o calitate excepțională a imaginii. Panelul este super luminos și nu este întrecut decât de modelele din gama LG G3 din 2023 și de cele QD-OLED de la Samsung (Samsung S95B și Samsung S95C). Pe scurt, acest TV este excelent inclusiv într-o cameră foarte luminoasă și are și un unghi de vizionare destul de larg.

Mai există probleme cu display-urile OLED?

Cred că aceasta este cea mai mare temere la TV-urile OLED: “dacă face burn-in?”. Eu nu am mai auzit de mult de probleme de burn-in pe televizoare. Acum sunt tot felul de tehnologii care previn apariția burn-inului, iar faptul că și ASUS a început să folosească display-uri OLED pe laptopuri ar trebui să însemne ceva. Spun asta pentru că display-urile de laptop sunt exploatate în condiții mai grele. Deci dacă ar fi fost probleme, acolo s-ar fi văzut prima dată.

Oricum, pentru cei care se tem de OLED, acest TV vine cu 5 ani garanție. Și eventual o mai puteți extinde dacă vreți să fiți ultra-safe.

Audio și gaming

Are sistem audio 4.2 cu putere de 60W. Nu că fi vital acest aspect. Din punctul meu de vedere, cine își cumpără un astfel de televizor trebuie să îl conecteze la un sistem audio performant.

Televizorul este de asemenea foarte bun și pentru gaming. Este compatibil cu NVIDIA G-Sync și AMD Freesync, refresh rate nativ de 120 Hz și VRR + input lag mic. Are 4 x HDMI 2.1, apropo. Per total, puteți rula un joc de PS5 pe el la rezoluție 4K și 120 Hz.

Design

Singura parte care mi se pare curioasă la acest model este design-ul. Așa cum era de așteptat, are margini super subțiri (0.6 cm) și în cel mai gros punct al său TV-ul măsoară 2.5 cm.

Ce este neașteptat însă este lipsa standului. TV-ul este conceput pentru a fi montat pe perete, iar standul pentru montarea pe comodă lipsește total. Am observat că și la S95C de la Samsung standul părea mai spartan. Chiar așa, toată lumea le montează acum pe perete? Nimeni nu le mai pune pe comodă? Aș fi preferat și un stand, oricum ar fi fost el. În fine, să rețineți acest aspect dacă vreți să-l cumpărați.

În rest, prețul, deși măricel (deh, e OLED), este foarte bun. La 4.499 lei este, așa cum spune eMAG, cel mai mic preț din an. Dacă doriți un TV de top, acesta este modelul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cea mai bună ofertă la un televizor de la eMAG de Black Friday? TV LG OLED de 139 cm

  1. Viorel busca

    In realitate prețul este cu 2000 de Ron mai scump ,dar ce mai contează un fake news doar este Oled.

    Reply
    1. Revo Post author

      Serios!? Ia arată-mi unde ai găsit tu un LG OLED de 138 cm la 2.500 lei. Iau două și unul îl dau cadou pe blog.

  2. Viorel busca

    Ai înțeles greșit, prețul real al televizorului este 6500 Ron .

    Reply
    1. Revo Post author

      Ah, e o neînțelegere atunci. Dacă te uiți la dată, acest articol a fost postat joi. Vineri TV-ul a fost la eMAG la 4500 lei. Între timp s-a epuizat stocul pentru promoția de Black Friday și televizorul a revenit la prețul lui standard: 6500 lei.

Spune-ți și tu părerea: