Black Friday 2023: lista cu magazine, produse, oferte și știri LIVE + CONCURS

By | November 8, 2023

Așa cum v-am obișnuit în ultimii 12 ani, acesta este articolul mare de Black Friday 2023, în care voi lista toate magazinele (serioase) care au reduceri, produsele ce merită atenție și voi pune și diverse știri și tips & tricks.

În plus, anul acesta am și un concurs pentru voi. Citiți articolul până la capăt pentru a afla despre ce este vorba.

MAGAZINE CARE AU DEJA OFERTELE ACTIVE

Click pe logo-ul magazinului pentru a ajunge direct la pagina de reduceri.

logo-answear
logo-lensa logo-evomag
logo-pcgarage

 

LISTĂ CU CELE MAI BUNE OFERTE – LIVE

Alte produse la preț bun:

Băuturi

 

  • Sonos One SL – 689 lei – Este o boxă super bună și este la cel mai bun preț. Cu una din aceasta rezolvați cu sunetul în toată sufrageria.
  • Sonos Ray – 999 lei și Sub Mini la 1899 lei – Soundbar-ul și subwoofer-ul pe care le am eu. Cred că eu am day 970 lei pe soundbar când l-am luat și undeva peste 2.000 lei pentru woofer. Prețul e bun combinația soundbar+ subwoofer este excelentă. Review aici.

UPDATE (07:14): Start la eMAG!

O să fac un update cu alte produse la prețuri bune, pe măsură ce le descopăr în oferta extinsă:

UPDATE (1o noiembrie) – Alte ofere bune, după ce am văzut catalogul:

UPDATE (Catalogul eMAG Black Friday 2023)

UPDATE (alte produse)

UPDATEUn rom bun (Bumbu) care este deja la preț bun. Este dulce și merge în cocktail-uri. Nu știu dacă face parte din oferta Black Friday, dar e bun prețul.

UPDATE (produse noi)

 

Vor păstra ofertele active până în week-end. Navigați rapid direct la pagina cu oferte de Black Friday pentru bărbați sau la pagina cu oferte de Black Friday pentru femei. Iată și ce am cumpărat noi de la Fashion Days.

Au dat notificare în aplicație și au spus că au mai încărcat oferte.

logo-pcgarage

Au deja ofertele pe siteînsă sigur vor mai adăuga oferte bune joi seară. Și voi primi cu siguranță o listă cu câteva din acele produse.

UPDATE: Iată lista despre care vorbeam.

Iată câteva oferte bune:

A dat Alice o comandă și la AboutYou. S-au cumpărat următoarele:

 

logo-evomag

Pagina lor de oferte este aici. Vor activa “episodul 3” de oferte vineri la ora 00:00.

Ofertele sunt aici și așa cum ne-a obișnuit Orange în anii trecuți, nu sunt doar la telefoane și abonamente. Ce mi se pare interesant până acum:

Plus Oferta Orange Love, care mi se pare bună:

Flip

Ei încep vineri și ofertele vor fi aici. După ce am interacționat cu ei și le-am vizitat sediul, pot să spun că nu aș avea rețineri în a cumpăra un telefon refurbished de la ei. Dacă bugetul este strâmt, uneori e mai bun un flagship refurbished de anul trecut decât un midrange nou dar prost.

Samsung

Black Friday începe pe 10 noiembrie și pe site-ul SamsungPână atunci puteți juca pe site-ul lor trei jocuri prin care puteți câștiga vouchere. Le găsiți aici.

Noi în fiecare an cumpărăm câte ceva și de la Cărturești. Au niște ceaiuri super bune, cadouri pentru familie, cadouri pentru prieteni străini sau cărticele pentru cel mic. La ei Black Friday online începe pe 9 noiembrie. Primiți -10% reducere dacă vă înscrieți la newsletter-ul lor.

Vă las câteva cărticele pe care noi le-am cumpărat deja pentru cel mic și care îi plac:

Tazz

Tazz a anunțat Bank Friday. Cumperi cu 20 de lei vouchere la mai multe restaurante. Printre ele: KFC, McDonald’s, Pizza Hut, Noodle Pack și alții.

Alte magazine:

VidaXL – Este un magazin de mobilă originar din Olanda. Au însă un hub în Polonia din care trimit în România. Luați deci în calcul faptul că produsele nu vor ajunge instant.

Listele lor de reduceri sunt următoarele:

Elefant.ro – Au început deja. Au prag mic de livrare gratuită (75 lei), multe cărți și multe parfumuri.

F64 – O pagină cu câteva produse este aici.

Flanco – Au fost ani în care la Flanco am găsit produse pe care la eMAG nu le-am găsit sau la prețuri mai bune.

Vodafone – Pagina lor de reduceri este aici. Bineînțeles, pe lângă telefoane și gadgeturi, au multe reduceri la abonamente.

Altex – Bine… la Altex e mereu Black Friday dacă îi întrebi. Oferte aici.

etbm – Este un magazin care este distribuitor oficial pentru Philips Hue și multe alte mărci de electrice (Schneider, Gewiss, etc). De la ei am cumpărat cel mai puternic bec Philips Hue, pe care l-am pus în sufragerie.

Avstore – Magazin cu echipamente audio premium.

GSMNet – Au prețuri bune în fiecare an. Încep vineri seara.

Answear – Fashion. Începe azi. Am mai comandat de la ei, au multe branduri mari de fashion în portofoliu. Îmi place gama de tricouri de la Medicine, care au niște imprimeuri foarte tari. De exemplu cele cu shadow catcher, ca acesta sau acesta.

Lensa – Cel mai mare magazin de optică și ochelari de soare din țară. De Black Friday au oferte bune, pentru că a cam trecut sezonul ochelarilor de soare.

AboutYou – Fashion. Au pornit deja. Tot două tricouri interesante de la Medicine am văzut și la ei. Acesta cu pizza, care este foarte amuzant și cel cu sensitive content.

Zalando – Fashion. Au pornit deja, am comandat de la ei anul trecut.

Otter – Magazin de încălțăminte cu branduri precum Skechers, Aldo, Boss, Clark’s, Camper șamd. Încep pe 10 noiembrie, durează până pe 12.

ePantofi – Magazin de încălțăminte. Au pornit deja reducerile.

Finestore – Au ofertele active, însă sunt sigur că mai bagă produse vineri, pentru că am impresia că sunt într-o concurență secretă cu eMAG pe categoria de băuturi.

Nichiduță – Magazin cu jucării, cărucioare, produse de îngrijire pentru copii șamd. Încep pe 10 noiembrie.

NEWS

10 noiembrie

Are și Samsung oferte pe site + concurs cu joculețe.

eMAG a început la 07:14 minute în această dimineață.

9 noiembrie

Am mai adăugat produse în lista cu cele mai bune oferte de la eMAG.

Am mai adăugat o listă cu produse care vor fi reduse la PC Garage. Also am mai dat o comandă la AboutYou și am scris mai sus acolo produsele. Și mi-am mai cumpărat un hanorac de la Fashion Days.

Se pare că se dă o bătălie între eMAG și Altex la capitolul PS5. La eMAG este 2.000 de lei dar fără controller și probabil se vor epuiza instant. La Altex este 2.400 lei, însă este deja în stoc și este varianta cu două controllere. Greu de ales.

Am făcut un update cu încă 6 produse noi la eMAG:

Ori a început Black Friday la Tazz ori e un bug la mine. Sau poate de la contul VIP. Cert este că am cumpărat un voucher. Verificați dacă nu cumva vă apare și vouă.

Am pus catalogul eMAG. Urmează să înceapă promoțiile la GSMnet, PC Garage și evoMAG.

8 noiembrie

SameDay a anunțat concursul anul care ne face să fugim după colete la easybox. În principiu trebuie să ridicați coletul în maxim 2 ore și apoi să vă înscrieți în aplicație. Mai multe detalii aici.

 

CONCURS

Anul acesta vreau să recompensez trei cititori care vor da share acestui articol. Premiile sunt următoarele:

  1. Premiul 1 – Voucher Fashion Days în valoare de 250 lei, valabil până pe 31 decembrie
  2. Premiul 2 – Mouse HyperX Pulsefire
  3. Premiul 3 – Căști wireless Nokia (model 2022, nu 2002 🙂 )

Mecanismul concursului este simplu, dar îl voi explica foarte detaliat:

  1. Dați share acestui articol (fie apăsând pe acest link), fie apăsând pe butonul albastru pe care scrie “Share pe Facebook” de sub articol și apoi pe butonul de “Postează pe Facebook”.
  2. Share-ul și profilul vostru trebuie să fie publice, astfel încât eu să le pot vedea atunci când verific înregistrările.
  3. Click pe cele trei puncte din dreptul postării și pe “Copy link”.
  4. Puneți link-ul în comentariile de la acest articol. Atenție: atunci când comentați, va trebui să o faceți cu un e-mail valid, pentru a vă contacta ulterior.
  5. Luni seară (pe 13 noiembrie) voi lua la rând toate participările valide și le voi introduce în random.org. Apoi random va alege trei câștigători.
  6. Vă trimit mail și aștept până pe 17 noiembrie să-mi răspundeți. Dacă îmi răspundeți și îmi trimiteți adresa (din România), vă trimit premiul prin curier.

Mențiune importantă! Acest concurs nu se adresează “concursomanilor” de meserie. Mă voi uita pe pagina de Facebook a fiecăruia și dacă văd mai mult de 3 concursuri printre ultimele postări, nu voi lua în calcul comentariul vostru.

Ca în fiecare an, mulțumesc că sunteți alături de blog (și) de Black Friday! May the Force be with you!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

17 comentarii la “Black Friday 2023: lista cu magazine, produse, oferte și știri LIVE + CONCURS

    1. Revo Post author

      Salut! Nu pot vedea postarea. Ori nu ai profilul public, ori postarea nu este publică sau disponibilă doar pentru prieteni. Fă-o te rog publică pentru a fi eligibilă pentru concurs.

    1. Revo Post author

      Salut! Vezi că ai pus link direct către articol, nu către share-ul tău la articol. Trebuie pus link-ul către share pentru a fi eligibil.

    2. Dan Partebuna

      Da scuze, a intrat copy-paste gresit, am rectificat mai jos. Poti sterge postarea asta. Multumesc

  1. Andrei

    Gecile au fost un mare esec…in sensul ca cea de barbati a ramas cu stoc epuizat, cum era si aseara, iar cea de femei a ramas la 200+ lei 🙂 in rest, it all worked like a charm 🙂

    Reply
  2. Revo Post author

    Mulțumesc tuturor participanților!

    Am făcut extragerea. Câștigători sunt:
    1. Diana Grosu-Sandru – voucher Fashion Days
    2. Giovani – mouse HyperX
    3. Dan Partebuna – căști wireless Nokia.
    Iată și ordinea completă a extragerii: https://img.plici.ro/image/7Vw

    Contactez acum câștigătorii pe mail și în caz că nu răspund până pe 17 noiembrie, apelăm la rezerve.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: